Aktywne Wpisy

Veillo +99
Nie mogę z tych bab, nawet na wykopie każdy #rozowepaski plują jadem, że przecież nie jej wina, bo jak założysz miniówę i top i wyjdziesz chlać w środku nocy pod sklepem z 5 habibi, to przecież on cie nie ma prawa dotknąć i zrobić ci krzywdy xD świat to dżungla a różowe myślą, że jak blondi powie stanowcze nie, to przecież każdy zrozumie i odpuści xD no co się mogło stać, jak
My nie wiedzieli my nie chcieli my myśleli, że kobieta ma tyle praw ile stary niepotrzebny mebel. My przepraszamy.
#anastazjazgrecji
#anastazjazgrecji

Do tego jakie są etapy "kariery" niższego szczebla? Bo wiem, że można 2 lata pracować nad sobą "po godzinach" i być tak wykokszonym, że duża firma nas przyjmie, ale gdzie w tym wszystkim "pierwsza praca", "płatne staże"?
jedna będzie potrzebować jakiegokolwiek klepacza, który cośtam będzie poprawiał na wordpressie w jquery
inna kogoś z podstawami w jakimś frameworku, by dołączył do teamu pracującego przy jakimś większym projekcie
zasada jest prosta, lepiej umieć jak najwięcej ;)
imho jakies doświadczenie w js i podstawy któregoś frameworka (angular, react) to rozsądne minimum na szukanie sensowniejszej pracy
Sęk dylematu mojego leży też w tym, że mam takie wrażenie, że wciąż za mało umiem, by móc w ogóle mieć tupet próbowania wbić się do firmy :P
@pomarancza_: to norma ;)
ale kiedys musisz zacząć próbować
a jak pójdziesz na jakąś rozmowę, to nawet jesli pracy nie dostaniesz, to przynajmniej będziesz wiedział, jak wyglądają wymagania
swoją drogą polecam jakieś branżowe konferencje czy inne eventy, na których zawsze szukają pracowników
można sobie pogadać z ludźmi i dowiedzieć się, co dana firma robi, jakie projekty, wymagania itp