Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +377
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +503
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
#chwalesie #samsung #takipiekny
@AtencyjnaPlaszczka żona sobie wzięła iPhone s8, nie chciała ani czegoś z androidem ani " +" ale miała iPhone s6 i była bardzo zadowolona, mi w sumie też sie podoba.
/teraz na sprzedaż s6 Samsung i iPhone gdyby ktoś chciał (
Poza tym moja księżniczka woli mnie oblegać niż jakieś tam pudełko (⌒(oo)⌒)
Miałeś problem z wyświetlaczem??
@v1lk: nie kupowałem tego modelu właśnie ze względu na zaróżowioną biel, także pytam z ciekawości. :D Tak się zastanawiam jaka jest obecnie szansa na wybranie lipnej sztuki i wypytuje jak widzę kogoś z nowym S8.
Od lewej
10k mAh 2.1 A wyjsciowa moc, telefon naładowany w godzinę, cena 16€
Power case (zamówiony z wish) 10€ 4200 mAh (miało być 8k. Ale się nie udało, ktoś się pomylił, ale kasę zwrócili a case mi został) ładowanie 1 A, bardzo wolno, bardzo... Ale jako awaryjny jest ok.
Solarny 5k 1A 14€, także awaryjny przyczepiony na motor z boczku, jak jeżdżę używam jako ekoPowerBank