Wpis z mikrobloga

• 0
@SaiGasai pudełko i folijka od razu zostały zabrane, dobrze że kable zdążyłem wyciągnąć, z lewej widać mają (są dwie) całe pudło rurek, ale nie, moje jest lepsze ʕʔ

@AtencyjnaPlaszczka żona sobie wzięła iPhone s8, nie chciała ani czegoś z androidem ani " +" ale miała iPhone s6 i była bardzo zadowolona, mi w sumie też sie podoba.

/teraz na sprzedaż s6 Samsung i iPhone gdyby ktoś chciał (
  • Odpowiedz
  • 0
@zdzisia___w_pomaranczy___ śliczny będzie, podobno będzie technologia taka jak w HTC odnośnie czytnika Lini papilarnych ukrytego pod ekranem, kozaki to wygląda, ale na dostęp do tego telefonu będę czekał kilka miesięcy, wolę s8+ już teraz ( ͡º ͜ʖ͡º) Typowe w salonie się pomylił i dał mi złą obudowę ( ͠° °) a ja ślepy nie sprawdziłem. Uhh, żona wymieni (
v.....k - @zdzisia__wpomaranczy___ śliczny będzie, podobno będzie technologia taka ja...

źródło: comment_KvWGXWjy5zuZPuwCw0pc94dYmDpd1Qdl.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Miałeś problem z wyświetlaczem??

@v1lk: nie kupowałem tego modelu właśnie ze względu na zaróżowioną biel, także pytam z ciekawości. :D Tak się zastanawiam jaka jest obecnie szansa na wybranie lipnej sztuki i wypytuje jak widzę kogoś z nowym S8.
  • Odpowiedz
  • 0
@dajpandolara wiesz miałem s3, s6, i teraz s8+, I z szczerze mogę powiedzieć używam jak maniak, wiecznie w kieszeni mam PowerBank, potrafię doprowadzić telefon do zagotowania, ale akurat te które miałem ja bardzo dobrze się trzymały, s6 mam najlepsze wrażenia, praca w pełnym słońcu jako kamera i nawigacja na raz, internet mobilny non stop, gry oraz reszta zawsze działające w tle, telefon jest mega zajebisty, mam nadzieję że ten nowy mu dorówna,
  • Odpowiedz
@v1lk: też miałem S6. :D Fajny fon, działał ok (a przynajmniej tak było na Androidzie 5.1.1 i 6.0.1), dobry aparat. Natomiast bateria była kiepska. Później trafiła mi się okazja na S7 Edge za 2200 zł (wina sklepu, zapomnieli o kodzie rabatowym hehe) i tak go sobie używam. xD Bateria znacznie lepsza od S6, ale nie są to absolutne wyżyny - jest po prostu ok.
  • Odpowiedz
  • 1
@dajpandolara wiesz ja mam taki zestaw.

Od lewej

10k mAh 2.1 A wyjsciowa moc, telefon naładowany w godzinę, cena 16€

Power case (zamówiony z wish) 10€ 4200 mAh (miało być 8k. Ale się nie udało, ktoś się pomylił, ale kasę zwrócili a case mi został) ładowanie 1 A, bardzo wolno, bardzo... Ale jako awaryjny jest ok.

Solarny 5k 1A 14€, także awaryjny przyczepiony na motor z boczku, jak jeżdżę używam jako ekoPowerBank
v.....k - @dajpandolara wiesz ja mam taki zestaw.

Od lewej

10k mAh 2.1 A wyjsciowa ...

źródło: comment_ZobXErb39Of9VjQQQmkQMmOrUZ6PR7Q5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz