@strangetime: ja chodzę do dr Anny Zielińskiej. Uratowała mi dwa zęby od kanałowego, przyjmuje w sytuacjach awaryjnych zawsze. Ceny przystępne. Np. za piaskowanie, usuwanie kamienia i wypełnienie ubytku zapłaciłam ostatnio 280 zł.
@agataen: no u mnie niestety nie kamień, a próchnica bo zaniedbałem sie strasznie. nie byłem 3 lata u dentysty (╥﹏╥) i mam próchnice w najbardziej widocznym miejscu czyli lewej górnej jedynce, trójce, prawej 4.. i to takie hardkorowe w sumie dosyć, jeez. az mnie sciska jak se pomysle jak ja moglem dopuscic do takiego stanu, serio. jak myslisz, ile mnie skasuje? nie boli mnie nic a
@Tang0: a jesteś mi w stanie powiedzieć jak fachowo się nazywa usuwanie próchnicy z zęba (ale nie kanałowe bo nie boli) i zapełnianie ubytku? bo mają cennik i bym wiedział na czym stoje.
@strangetime zależy jakie wypełnienie, bo masz dwa rodzaje, jedno takie na np 2 lata albo takie trwałe, za wyczyszczenie i zrobienie tego tymczasowego to pewnie z 250zl
@strangetime: Panowie Legan całkiem spoko, u młodego miałem kilka lat temu ekstrakcję krzywo wyrastającej ósemki. Pamiętam jak przed rozpoczęciem syn podszedł do gabinetu ojca i powiedział "że jak coś będzie nie tak to zawoła", dopiero wtedy zorientowałem się że to jego pierwszy taki zabieg... ale poszło całkiem szybko i gładko, chyba nawet z dłutowaniem. Tylko trochę za drodzy byli jak na moją kieszeń. Obecnie chodzę do Dentusa na Chełmińskiej, miałem
@strangetime: Ceny u Grynia na moje ok(nie pamiętam kwot dokładnie), ale też zależy co u niego robisz. Jeżeli dużo jest do zrobienia to daje zniżki. Ale co do jakości - klasa!
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link