Aktywne Wpisy
Aokx +68
Akinori456 +3
To na prawdę zaczyna być wk*wiające!!! Nie ten koszmar się skończy, albo niech już spi*dalają do siebie!!!
#stopukrainizacjipolski #ukraina #hatfuukrainie
#stopukrainizacjipolski #ukraina #hatfuukrainie
Jeśli Liverpool obroni top4 i wysoko zajdzie w lidze mistrzów, to może być ciekawe lato w czerwonej części Mersey.
#lfc #plotkitransferowe
@DahofromRio: i tak co roku od 20 lat xd
@seeksoul przez prawie 17 lat kibicowania Liverpoolowi nauczyłem się pokory. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poza tym jak na dłoni widać, ze tylko wielomilionowe transfery pozwalają na walkę o czołowe lokaty i puchary, bo nie ma co się oszukiwać, że drugi piłkarz pokroju Cou za kilka milionów się szybko nie trafi. W tym sezonie realne jest drugie miejsce w lidze, ćwierć
Liverpool to pokaz do czego mogą doprowadzić lata zaniedbań.
chodzi mi o to, że co roku jest mnóstwo plotek o jakichś potentatach, a nic z tego nie wychodzi. W wakacje było głośno o VVD i Lemarze, skończyło się na Oxie. Niby spoko, ale niesmak pozostał. Teraz van Dijk przyszedł w zimę, poszedł Cou, mówiło się znowu o Lemarze, do tego Mahrez itp. Oczywiscie nic
@seeksoul czy nie wychodzi, to nie wiem. Jest Kwota, którego chciało pół Europy u siebie, na Oxa wszyscy narzekają, a ja na dobrą sprawę nie wiem dlaczego. Liverpool to nie City czy PSG, które biorą kogo chcą i za ile chcą.