Aktywne Wpisy
Żyjemy w blisko 40 milionowym kraju, gdzie nawet nie ma polityka z jakiejkolwiek partii, który miałby poglądy po prostu "normalne".
Na szybko do głowy przyszło mi 15 punktów, które co najmniej 95 % z Nas uważa za normalne. Mimo tego, żadna partia nie ma takiego pakietu w swoim programie
1. Nielegalna imigracja NIE.
2. Kontrolowana imigracja tak, ale z wymaganiami jak nauka języka, test wiedzy podstawowej o Polsce, konieczność asymilacji i integracji oraz inne wymagania, które nie przychodzą mi teraz do głowy.
Na szybko do głowy przyszło mi 15 punktów, które co najmniej 95 % z Nas uważa za normalne. Mimo tego, żadna partia nie ma takiego pakietu w swoim programie
1. Nielegalna imigracja NIE.
2. Kontrolowana imigracja tak, ale z wymaganiami jak nauka języka, test wiedzy podstawowej o Polsce, konieczność asymilacji i integracji oraz inne wymagania, które nie przychodzą mi teraz do głowy.
Na komisji wojskowej lekarz badając poborowemu końcowy odcinek jelita grubego,pyta:
-Pali pan papierosy?
-Nie a co sadzę widać?
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
ostatnio jakiś artykuł czytałem o kategoriach i właśnie brak członka i / lub jąder to niższa kategoria.
Swoją drogą - czy ktoś wie dlaczego tak jest? Załóżmy sytuacje: facet miał wypadek i przeskakując przez płot stracił jedno jądro. Dlaczego taka osoba jest niezdolna do służby wojskowej? Do czego to jądro jest niezbędne w wojsku?
W sumie dlaczego brak jądra czy dwóch miałby przeszkadzać w wojsku?