Wpis z mikrobloga

@Niels:
Na komisji wojskowej lekarz badając poborowemu końcowy odcinek jelita grubego,pyta:
-Pali pan papierosy?
-Nie a co sadzę widać?

( )
  • Odpowiedz
  • 2
@K1jek: właśnie muszę się rozeznać ja k wyglada praca po takiej uczelni. Niedobrze jeśliby mnie wyrzucili na drugi koniec polski od mojego miejsca gdzie mieszkam, ale z tego co wiem zarobki są bardzo fajne, ale nie chciałbym żyć np. w Białymstoku xD
  • Odpowiedz
@Niels: Jeżeli nie odpowiada Ci rzucenie gdzieś w Polskę, to zastanów się. Ale w Gołdapi czy Orzyszu źle byś nie miał po oficerskiej
  • Odpowiedz
  • 12
@Niels sprawdzają jajka, jak wiszą nisko i są nabrzmiale to Cie wykluczają, bo nadajesz się na rozplodowca, bez sensu żebyś ginął na froncie. Po wojnie taki osobnik jest odpowiedzialny za odbudowanie społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@Niels: a tak na powaznie to tak powinien zajrzec czy masz jajka, czy sa odpiwiedniej wielkosci i czy odpowiednio leza w mosznie oraz wsadzic ci palca grzebalca w dupe zeby zbadac prostate. ale na szczescie juz od kilku lat chyba komisje wojskowe odnalazly rigcz i lekarze tego nie robia, tylko pytaja czy wszystko ok. no ale istnieje mozliwosc ze beda sie chcieli z toba zabawic
  • Odpowiedz
@Niels: @mroz3: ma rację - sprawdzają "czy masz",
ostatnio jakiś artykuł czytałem o kategoriach i właśnie brak członka i / lub jąder to niższa kategoria.

Swoją drogą - czy ktoś wie dlaczego tak jest? Załóżmy sytuacje: facet miał wypadek i przeskakując przez płot stracił jedno jądro. Dlaczego taka osoba jest niezdolna do służby wojskowej? Do czego to jądro jest niezbędne w wojsku?
  • Odpowiedz
@kowad możesz być gorszym rozplodowcem a to oznacza że gwałty w podbitych krajach zostawią mniej dzieci, a jak wiadomo im więcej samotnych kobiet (bo mężczyźni zginęli) wychowujących dzieci tym większe ubóstwo, taka długookresowa strategia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@mroz3

czy masz pindola i dwa jaja, brak któregokolwiek powoduje niższą kategorię

W sumie dlaczego brak jądra czy dwóch miałby przeszkadzać w wojsku?
  • Odpowiedz
@kowad: Chodzi o to, ze jako żołnierz nie będzie mógł przeskakiwać przez płot bez ryzyka nadziania sie. Dodatkową szansę już stracił ;)
  • Odpowiedz