@evilchihuahua: ? Nie rozumiem,że drinki pół na pół za mocne czy co? Pij tak jak lubisz,łycha za 300zł jest tak samo #!$%@? jak ta za 30zł z biedronki.Prawdziwi koneserzy pijo tylko brandy!
@Ich_mag_Kaesekuchen: Gural kilkukrotnie mowil o sobie degustator whisky. Degustacja nie opiera sie na kupowaniu 18 letniego whisky i wypiciu go w drinkach z colo ( ͡º͜ʖ͡º)
Gural kilkukrotnie mowil o sobie degustator whisky
@evilchihuahua: Ja kreuję sie na mondrego ale jestem prostakiem. Każdy ma ciągoty do bycia lepszym niz jest w rzeczywistości ;) Btw. Whisky to bimber z dorobiona ideologia,nigdy nie słyszałem zeby ktoś był degustatorem bimbru ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
#patostreamy #gural
Komentarz usunięty przez autora
@Ich_mag_Kaesekuchen: chyba mu chodzi o to, że skoro ta za 300 smakuje z kolą tak samo jak jakiś grants to po kiego kupować taka po 300?
@evilchihuahua: Ja kreuję sie na mondrego ale jestem prostakiem. Każdy ma ciągoty do bycia lepszym niz jest w rzeczywistości ;) Btw. Whisky to bimber z dorobiona ideologia,nigdy nie słyszałem zeby ktoś był degustatorem bimbru ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)