Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +230
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
olo1917 +438
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Mam pewien problem z instalacją Windowsa. Otóż mój komputer działał na jednej wersji od jakichś siedmiu lat i postanowiłem go trochę odświeżyć. Zgrałem wszystkie sterowniki, zrobiłem bootowalny pendrive z ISO Win7 na pokładzie i jazda z formatem, a nastepnie szybką instalacją świeżego Windowsa. Wszystko szło świetnie, aż do momentu, gdy po pierwszym restarcie, podczas "Kończenia instalacji" wyskoczył BSOD. Z początku się tym nie przejąłem zanadto - ot może akurat jakiś błąd sie zdarzył. Niestety próbowałem już jakieś 10 razy zainstalować ten system - bez rezultatu. Wyjmowałem już kostki RAMu, przekładałem je w inne miejsca, kombinowalem w BIOSie z opcjami Bootowania, GPU, SATA i Remapowania Pamieci i nic. Nie miałem jeszcze tylko możliwości zainstalowania systemu z innego pendrive'a z innym obrazem ISO, ale zabiorę sie za to jak tylko zgadam się z kumplem.
Spotkaliście się kiedykolwiek z takim przypadkiem Mirki? Macie może jakiekolwiek porady, lub rozwiązania takiego problemu? Nie wiem czy czasami sam BIOS nie robi sobie ze mnie jakichś jaj, fakt nie był aktualizowany, ale czy to moze byc przyczyną? A moze to ze to UEFI BIOS od ASUSa?
#informatyka #komputery #serwispc #windows
Komentarz usunięty przez autora
W każdym razie dzieki za odpowiedź :D
Tak w ogole, to troche lipne jest takie pobieranie ISO systemu z niewiadomych zrodel. Sprawdz sobie hashe.
Ogólnie instalator startuje z pendrive'a, następnie rozpakowywuje pliki, instaluje Windowsa i podstawowe funkcje, a nastepnie restartuje komputer i dalej leci z instalacją już tak jakby "na systemie". Jakieś 5-10 minut