Aktywne Wpisy
agaciksa +28
Na wstępie proszę o pamięć, że każdy jest niewinny dopóki jego wina nie zostanie udowodniona.
#gwalt #afera
tl;dr za namową @Dantte ku przestrodze wszystkich kobiet, tworzę ten wpis: złożyłam do prokuratury zawiadomienie o gwałcie przez użytkownika wykopu.
Prokuratura umorzyła zanim dostali jakiekolwiek dowody, ale złożyłam zażalenie. Konsekwencje spotkania pewnego użytkownika tego portalu ciągną się za mną po dziś dzień, problemy psychiczne i miesiąc w psychiatryku.
Zaczynając od początku - zerwałam z chłopakiem,
#gwalt #afera
tl;dr za namową @Dantte ku przestrodze wszystkich kobiet, tworzę ten wpis: złożyłam do prokuratury zawiadomienie o gwałcie przez użytkownika wykopu.
Prokuratura umorzyła zanim dostali jakiekolwiek dowody, ale złożyłam zażalenie. Konsekwencje spotkania pewnego użytkownika tego portalu ciągną się za mną po dziś dzień, problemy psychiczne i miesiąc w psychiatryku.
Zaczynając od początku - zerwałam z chłopakiem,
Z każdym dniem od ujawnienia szczegółów BK0% coraz mniej chce mi się żyć i pracować. Po co to wszystko było? Szkoła, studia, praktyki, zmiany pracy, podnoszenie kwalifikacji, kursy, certyfikaty, nawet się przebranżowiłem 9 miesięcy temu na IT (cudem złapałem pracę jako junior). I to wszystko po to tylko żeby skończyć na wiecznym wynajmie jak szczur.
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
Mario to największy przegryw świata gier. Od pierdyliarda lat lata za Księżniczką Peach vel. Łęcką, naraża swoje życie, walczy z dziwadłami, a po co? A po to, żeby tamta miała głęboko gdzieś. Wszystkie królestwa przemierza, walczy z tą hybrydą smoka i dinozaura, a ta ma to w nosie. Byle sukieneczka się nie pogniotła, głupia szmata. Nawet #!$%@? na Księżyc poleciał ją ratować od ślubu z Bowserem i jak go pokonał, to zamiast zgodzić się być z nim, człowiekiem, który całe życie normalnie dla niej poświęcił, to go olewa. Jeszcze chce #!$%@?ć jego statkiem i zostawić na pastwę losu. Co za Łęcka.
Jeszcze ten kretyn się cieszy, że może sobie powalczyć z grzybami. A #!$%@? mógłby mieć spokojnie szczęśliwe życie. Pauline nigdy go nie olała, jest wierna od zawsze, nawet jak ją systematycznie olewał. Zostaje burmistrzem Nowego Dongu, to jak Mario się pojawia to wyprawia festiwal na jego cześć. Śpiew piosenkę na jego cześć, gdzie wyznaje swoją miłość. A ten kretyn skacze za tą księżniczką, która ciągle pokazuje mu fakera.
Tak więc Koopa Troopa w rurę Peach, ale też Mario, za to, że jest takim przegrywem.
#pasta #mario #marioodyssey #nintendo #nintendoswitch ##!$%@?ćpeach
Ogólnie po ponad 100 grach z mario w roli głównej stworzyło się jakieś tam uniwersum. Z takich ciekawostek to w super mario:sunshine dzieciak bowsera, Bowser junior porywa Peach bo uważa że jest
@HALME: każda normalna kobieta pewnie by odnotowała takie wydarzenie ¯\_(ツ)_/¯