Wpis z mikrobloga

Szybkie pytanie – zmiana ikon, #android 7.1.2. Launcher nie ma tej opcji, zmiana odpada, bez xposed(bo android pay się sra) ale z rootem, magiskiem. Aktualnie problem został ominięty przez Awesome Icons (tworzy skrót na ekranie głównym z naszą ikoną) ale szukam jednak czegoś co by działało jak Unicon(podmienia ikonę naprawdę w jej plikach tak że jest inna domyślna ikona)

Jak na razie doszłam tylko do tego że mogę jeszcze ręcznie modyfikować pliki apk, ale nie chcę tego robić.

Pomysły?
  • 10
@niexus: Nie obsługujący zmiany ikonek. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Launcher 10, podoba mi się po prostu ten styl interface a ten robi go najładniej. Brakuje tej jednej rzeczy więc kminię jak toobejść

@rekoj: Czy na pewno już obsługuje zmianę ikon aplikacji? O ile pamiętam było to w planach, ale nie mogę znaleźć o tym informacji. Jak coś to używam LOS na aktualnym telefonie.
@rekoj: I tak zauważyłam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obsługuje zmianę ikon aplikacji na takie jak chcę, najlepiej powybierane z kilku paczek ręcznie? (mam dwie uzupełniające się dobrze i pasujące mi, dokładniej, whicons i flight)

Najchętniej użyłabym modułu Unicon do xposed ale android pay jednak wazniejsze. ;_;