Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +160
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
stormi +6
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami
#samochody #nawigacja #yanosik #waze #mi4c
@madstorm: wyłącz lte i kup ładowarkę
@madstorm: nie.
Wyłącz się lte, ustaw preferowaną jako 3g. Różne typy sieci maja różne zużycie prądu, przy czym lte ciągnie najwięcej. Różnica jest dość widoczna
Jeśli chodzi o ostrzeżenia - jakość dużo lepsza niż w Y, ale jak wiadomo wszystko zależy od społeczności. Jak będzie więcej ludzi, to będzie więcej raportów. Sporo ludu jeździ z Y w tle, żeby dostawać wszystkie ostrzeżenia a Waze ma na pierwszym planie i tam dodaje wszystkie zagrożenia (kontrola, przedmiot
Ja tam żadnej nawigacji nie używam, mnie ten problem interesuje ze strony #openstreetmap ( ͡° ͜ʖ ͡°) - czy moglibysmy coś poprawić w mapie
@madstorm w Polsce jak pracowalem w transporcie Yanosik byl najlepszy, duza czesc busiarzy z Krakowa tez jezdzila na nim. Teraz za granica widze, ze wiekszosc osob jezdzi na Waze
@RicoElectrico: Gubi się w mieście, pomimo preferencji najkrótszej trasy w jednej ze starszych wersji przeprowadził mnie kiedyś obwodnicami i autostradą, zamula przy