Wpis z mikrobloga

Hej Mirko!
Chcę kupić Driveclub na PSStore, ale nie mogę go dodać do koszyka, bo "Masz już PlayStation Plus". Spotkał się ktoś z was z takim problemem?
#ps4 #psn #psstore
  • 7
  • Odpowiedz
@Segr3gator: Hmm, Google twierdzi, że Driveclub był w PS+ w lipcu 2015 roku. Nie miałem jeszcze wtedy konsoli, więc to chyba nie to.
Skoro mogę kupić tylko upgrade, to wychodzi na to, że kupując powiedzmy Driveclub Bikes, będę miał dostępną podstawkę i dodatek Bikes?
  • Odpowiedz
  • 0
@b_pl później też była, musisz znaleźć wersję dla abonentów ps plus czy jakoś tak ;) szukaj po driveclub w sklepie ;)
  • Odpowiedz
@b_pl: imho driveclub bardzo rozczarowuje, graficznie jest pięknie ale model jazdy i poziom trudności to dramat, z gry nie mogłem czerpać przyjemności, niedługo kupie Dirt 4 bo wydaje mi się najlepsza opcja na ps4. Nowy GT Sport słabe zbiera opinie a NFS jest juz trochę za bardzo arcadowe.
  • Odpowiedz
  • 0
@Segr3gator: @Brant: znalazłem. Macie racje, są dwie oferty, jedna dla plusowców, druga bez plusa. Z tym że dla plusowców jest cena 63zl, a bez plusa 54zl xd @mak2207: NFS skończył się na Kill Em All ;)
  • Odpowiedz