Wpis z mikrobloga

@goomba-pl: Oj przestań, straszysz typa brickiem jakby faktycznie wgranie emulatora miało #!$%@?ć mu konsolę. Spróbuj mi napisać, że wydzwięk tego komentarza jest inny?

Inny przykład to ludziom trochę na siłę wciskasz wszędzie NES-a mini mimo jak ktoś tylko wspomni o raspberry pi i emulacji. Czy NES mini jest lepszy od pirackiego rozwiązania? Oczywiście tylko co z tego jak nie jest dostępne nigdzie w Polsce, a jak już coś znajdziesz to ceny
  • Odpowiedz
@goomba-pl: Ja też nie popieram piractwa ale nie popieram też sztucznego bumpowania cen i doklejania jakiejś tam "ekskluzywności" do zwykłych zabawek.

I czy ty insynuujesz op, że jest piratem?

"chyba troszkę sobie nad interpretowałeś to co" napisał op ( ͡° ͜ʖ ͡°)

edit wyżej miało być

lepszy od pozornie pirackiego rozwiązania?
  • Odpowiedz
Ja też nie popieram piractwa ale nie popieram też sztucznego bumpowania cen i doklejania jakiejś tam "ekskluzywności" do zwykłych zabawek.

@Kryspin013: Jak ktoś chciał to kupił w normalnej cenie, wystarczyło trosze zainteresować się tematem. To, że Nintendo nie chce przesycić rynku nie jest oznaką ekskluzywności, a zdrowego rozsądku. Cieszy mnie takie podejście, dzięki temu produkty Nintendo trzymają wartość jak żadne inne.

No i dlaczego od razu zakładasz, że OP jest piratem?
  • Odpowiedz
@goomba-pl:

chcę wgrać kilka gier z m.in. gba

Do niczego się nie przyznał na razie, wrzucasz tu swoje przypuszczenia. Do zdumpowania romów z GBA wystarczy ci np zwykły DS, który można kupić dosłownie za grosze. Sam mam zdupmowaone kilka kartridży z GBA poprzez DS-a. Wytłumacz mi jakim cudem z tej wypowiedzi wydedukowałeś, że OP nie ma własnych kopii kartridżów? Jak na razie jedyne co nie wyszło to twoja pseudo dedukcja. Nie
  • Odpowiedz
Do niczego się nie przyznał na razie, wrzucasz tu swoje przypuszczenia. Do zdumpowania romów z GBA wystarczy ci np zwykły DS, który można kupić dosłownie za grosze. Sam mam zdupmowaone kilka kartridży z GBA poprzez DS-a. Wytłumacz mi jakim cudem z tej wypowiedzi wydedukowałeś, że OP nie ma własnych kopii kartridżów?

@Kryspin013: Wow ale odpłynąłeś w fantazjach, takie durne oderwane od rzeczywistości absurdy to zachowaj dla policji. Dalej nie chce mi
  • Odpowiedz
@goomba-pl: Ja odpłynąłem czy ty? Pytam się serio jak na podstawie tylko jednego zdania wydedukowałeś, że op chce piracić? Bez przypinania łatek i wrzucania tu własnych poglądów.

Chyba komuś tu nerwy puściły.
  • Odpowiedz