Aktywne Wpisy
Pust3lnick +9
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
Tak wygląda depresja
#gry #retrogaming #snes #emulacja
@czlowiek1988: 1. Sprzedaj,
2. Kup RPi,
3. Wygrywaj w życie.
Serio i bez trollingu.
@Kryspin013: XD
Inny przykład to ludziom trochę na siłę wciskasz wszędzie NES-a mini mimo jak ktoś tylko wspomni o raspberry pi i emulacji. Czy NES mini jest lepszy od pirackiego rozwiązania? Oczywiście tylko co z tego jak nie jest dostępne nigdzie w Polsce, a jak już coś znajdziesz to ceny
I czy ty insynuujesz op, że jest piratem?
"chyba troszkę sobie nad interpretowałeś to co" napisał op ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit wyżej miało być
@Kryspin013: Jak ktoś chciał to kupił w normalnej cenie, wystarczyło trosze zainteresować się tematem. To, że Nintendo nie chce przesycić rynku nie jest oznaką ekskluzywności, a zdrowego rozsądku. Cieszy mnie takie podejście, dzięki temu produkty Nintendo trzymają wartość jak żadne inne.
Do niczego się nie przyznał na razie, wrzucasz tu swoje przypuszczenia. Do zdumpowania romów z GBA wystarczy ci np zwykły DS, który można kupić dosłownie za grosze. Sam mam zdupmowaone kilka kartridży z GBA poprzez DS-a. Wytłumacz mi jakim cudem z tej wypowiedzi wydedukowałeś, że OP nie ma własnych kopii kartridżów? Jak na razie jedyne co nie wyszło to twoja pseudo dedukcja. Nie
@Kryspin013: Wow ale odpłynąłeś w fantazjach, takie durne oderwane od rzeczywistości absurdy to zachowaj dla policji. Dalej nie chce mi
Chyba komuś tu nerwy puściły.