Aktywne Wpisy

HNDelectric_pl +382
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #

nanushki +488
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #

@carbonara z Pszczyny
@unchaineddd z Warszawy
@Graner z Wejcherowa
@booYa_CTD z Augustowa
@andrewzorek z Legnicy
@bonners69 z Krakowa
Tak więc rozpocznijmy eliminacje:
Uszereguj słowa znanej piosenki w kolejności:
a) kruci gang
b) wskakuj
c)sehrwus
d) zium
NIKT DOBRZE NIE ZROBIŁ!!!
@bonners69 52s
@carbonara 61s
@andrewzorek 98s
@Graner 162s
@booYa_CTD nie udzielił odpowiedzi
@unchaineddd nie udzielił odpowiedzi
@Helsantonio_Montes a ty dobrze miałeś, ale nie bierzesz udziału
Tak więc kolejne pytanie w takim razie:
Uszereguj kanały na jutubie w kolejności od posiadającego najwięcej subskrypcji:
a) Klocuch
a) 12000szabel
b) Dem3000
c) NrGeek
abcd sshshshsh
Komentarz usunięty przez autora
a) Klocuch
b) 12000szabel
c) Dem3000
d) NrGeek
literówka się wkradła
@carbonara z Pszczyny
@unchaineddd z Warszawy
@Graner z Wejcherowa
@booYa_CTD z Augustowa
@andrewzorek z Legnicy
@bonners69 z Krakowa
Komentarz usunięty przez autora
@carbonara z Pszczyny
@unchaineddd z Warszawy
@Graner z Wejcherowa
@booYa_CTD z Augustowa
@andrewzorek z Legnicy
@bonners69 z Krakowa
Uszereguj kanały na jutubie w kolejności od posiadającego najwięcej subskrypcji:
a) Klocuch
b) 12000szabel
c) Dem3000
d) NrGeek
prawidłowa kolejność to:
C
A
D
B
@bonners69 230s
@carbonara nie udzielił odpowiedzi
@andrewzorek 517s