Aktywne Wpisy
RED IS BAD, producent Polskiej odzieży patriotycznej wypuszcza limitowaną serię koszulek ,,Keep calm and f**k Stepan Bandera ", ,,Ludobójstwo Wołyńskie " Zamówienia można składać wyłącznie do 16.07.2023 (po tej dacie produkt znika ze sklepu). Wysyłka zamówień rozpocznie się od 26.07.2023. Cały dochód z koszulki zostanie przeznaczony na budowę pomnika ofiar ludobójstwa wołyńskiego na Powązkach Wojskowych w Warszawie, o który stara się Stowarzyszenie "Wspólnota i Pamięć". #neuropa #ukraina #polska #historia #wolyn #ludobojstwo
Sudice +6
Moja mama umarła miesiąc temu, czuje się z tym okropnie to była moja najlepsza przyjaciółka, wsparcia od swojego chłopaka mam zero, jeszcze wypomial mi jaka to ja nie jestem że mam depresję i powinnam iść się leczyć ja tylko ją miałam bo on całe życie mnie zawodzi, całe życie sprawia mi ból, mówi żebym znalazła koleżanki nie pisze do koleżanek i dlatego mi smutno po śmierci mamy według niego w dodatku w
opcje są 3:
1) Panowie jeszcze sami nie wiedzą co zagrają. Spotkają się na kilka tygodni przed trasą, poćwiczą i dostaniemy oklepane klasyki + jedna/dwie 'bomby'
2) Panowie już doskonale wiedzą co będą grali a ten witraż to tylko chwyt marketingowy
3) Panowie wiedzą co zagrają, wskazówki dla fanów ukryte są na witrażu i dostaniemy super set
Można się pochylić trochę nad witrażem:
1. Be Quick Or Be Dead - "Snake eyes in heaven, the thief in your head"
2. Sign Of The Cross
3. Są różne opinie. Albo Rime Of The Ancient Mariner albo Ghost of Navigator. Jak dla mnie to drugie.
4. 2 Minutes to Midnight
5. Fallen Angel
6. Powerslave
7. Lord Of The Flies. Niektórzy twierdzą, że to oznacza Alexandra ale trzeba mieć bujną wyobraźnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
8. The Clansman
9. Flight Of Icarus
10. Fear Of The Dark
11. Starblind?
Dodatkowo oczywiste nawiązanie do The Number of The Beast no i witraż po prawej od bestii to Trooper (armaty też na to wskazują).
Wypisałem tylko te które mi się wydają prawdopodobne
Na różnych forach pojawia się o wiele więcej przypuszczeń, możliwości
Jeśli set będzie oparty na witrażu to będzie zajebisty!
dodatkowo od jakiegoś czasu Ironi publikują różne swoje piosenki na fb otagowane jako #musicmonday
I niektóre z setem sie pokrywają
Nie mogę się doczekać początku trasy :3
#muzyka #metal #heavymetal #ironmaiden