Aktywne Wpisy
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
artur-klocek +49

Wie ktoś w jaki sposób skopiować plik który jest widoczny w folderze Pobrane na tablecie a nie ma go w folderze Download po podłączeniu do komputera, nie ma go też w innych folderach? Gdzie on się ukrywa i co zrobić żeby go znaleźć?
Usuń
Spróbuje jeszcze użyć poczty.
Dokładnie chodzi o plik związany z tą aplikacją:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.portablepixels.ukipmedia.mag7
Ona na tablet pobrała jedno wydanie tego magazynu, ja go sobie przeczytałem i teraz chciał bym go zachować na pc.
Mam nadzieję że jest taka możliwosć.
PS Musisz wołać po nicku, gdy odpowiadasz.
Na tablecie jest tylko w folderze pobrane, a jak wchodzę przez explorer do folderu download to tam go już nie ma.
na tablecie są właśnie te dwa foldery pobrane i download
w folderze pobrane są dwa pliki ten który ja chcę skopiować i jeszcze inny plik x
w folderze download jest tylko ten plik x a z poziomu pc mam dostęp tylko do folderu download.
Ta aplikacja zapewne zachowuje pliki na partycji /data, do której bez rooota nie ma się dostępu.
Ja musiałbym zobaczyć jak to wygląda, pokaż zrzuty. Skorzystaj z jakiejś innej apki do zarządzania plikami np. X-plore lub skopiuj plik do innej lokalizacji. Był w ogóle restart?
Jak długo nie zobaczę jak to wygląda, to nie mogę więcej niczego doradzić.
W x-plore też go nie widać.
Screen z folderu pobrane:
źródło: comment_gx3WypAZEUG9k4h8WAOMmKQFK7EM7Cpl.jpg
Pobierzźródło: comment_Rr01znQ7GDtnRDPPwFNvFpARG6arJVBm.jpg
Pobierz/sdcard/Android/data/com.portablepixels.ukipmedia.mag7/files/Download/pdf