Wpis z mikrobloga

#android #tablet #aplikacje
Wie ktoś w jaki sposób skopiować plik który jest widoczny w folderze Pobrane na tablecie a nie ma go w folderze Download po podłączeniu do komputera, nie ma go też w innych folderach? Gdzie on się ukrywa i co zrobić żeby go znaleźć?
  • 16
  • Odpowiedz
Próbowałem wysłać ale plik ma 31mb i jest za duży. Właściwie po zaznaczeniu pliku na tablecie mam tylko 3 opcje, Udostępnij przez; Gmail, Poczta
Usuń
Spróbuje jeszcze użyć poczty.
  • Odpowiedz
  • 1
@Liberator19 Możesz jeszcze uruchomić ponownie telefon, aby wymusić serwer mediów do indeksacji plików. Może wtedy plik się odnajdzie.

PS Musisz wołać po nicku, gdy odpowiadasz.
  • Odpowiedz
@Volki: Już wyjaśniam o co mi chodzi;
na tablecie są właśnie te dwa foldery pobrane i download
w folderze pobrane są dwa pliki ten który ja chcę skopiować i jeszcze inny plik x
w folderze download jest tylko ten plik x a z poziomu pc mam dostęp tylko do folderu download.
  • Odpowiedz
  • 1
@Liberator19 Dobra, chyba rozumiem co jest grane, niestety twoje wyjaśnienia są niezrozumiałe.

Ta aplikacja zapewne zachowuje pliki na partycji /data, do której bez rooota nie ma się dostępu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Liberator19 Mój ostatni komentarz był do twojego przedostatniego a nie do ostatniego komentarza, bo w międzyczasie dodałeś nowy. Teraz sytuacja wygląda inaczej.

Ja musiałbym zobaczyć jak to wygląda, pokaż zrzuty. Skorzystaj z jakiejś innej apki do zarządzania plikami np. X-plore lub skopiuj plik do innej lokalizacji. Był w ogóle restart?

Jak długo nie zobaczę jak to wygląda, to nie mogę więcej niczego doradzić.
  • Odpowiedz