Wykres idzie bokiem, nie schodzi poniżej 800, sporo transakcji kupna - przeważają nad sprzedażą, brakuje silnego gracza który raz dźwignie wykres w górę. Ten gracz pojawi się w poniedziałek rano, konkretnie będzie to Azja. Mamy teraz promocję, kto chce niech wskakuje :) #trx #kryptowaluty
@Zatoichi0110: #!$%@? no jak wzrośnie to wzrośnie, a jak spadnie to spadnie xD Nie wiem czemu wykopki każdy ruch cenowy usprawiedliwiają budzącą się Azją. To takie szukanie powodu na siłę, byle uzasadnić swoją pozycję.
@suluat: za każdym razem jak to czytam to sobie wyobrażam takich Azjatow jak wstają, patrzą spanikowani na wykres i kupują ile się da, potem oddychają z ulga, po czym budzą się rano i znów dołek i myślą sobie "Mircy, znowu byli sprytniejsi, jak ja ich nienawidzę ;/////"
@miglanc102: jak by wszyscy chcieli sprzedać jak najszybciej nawet z najmniejszym zyskiem to już teraz wyparowałowy do 500 satoshi - ludzie by powychodzili ze stratą a kurs zatrzymałby się na pierwszej solidnej linni wsparcia czyli w okolicy 500. Wg mnie przynajmniej ;) Dlatego uważam że urośnie :)
Na Ukraińskim TikToku jest trend żeby dziewczyny opłakiwały swoich chłopów którzy umarli na wojnie – bardzo smutny widok, aż nachodzą refleksje po co Zełenski przeciąga tą wojne, a Europa jeszcze dozbraja Ukraińców aż wszyscy zginą... (╥﹏╥)
#trx #kryptowaluty
Mirek znalazł sposób na zarabianie 10000 zł przez internet - zobacz jak !