@PatBat: Pozniej sie okaze ze to znowu jakis #!$%@? eksperyment socjologiczny jakiegos mirka który ma udowodnić, że laski lecą tylko na wygląd czy pozycje społeczną. ( ͡°͜ʖ͡°)
@AmonGoeth: ble, zupełnie nie w moim stylu gość. @Twojbratmirko: no mi się nie podoba taki typ faceta w ogóle ;p te mięśnie wprawiają mnie w obrzydzenie bo są aż za bardzo wyrobione.
@AmonGoeth: kuhwa sam bym go wyruchał ( ͡°͜ʖ͡°). nohomo oczywiscie ( ͡°͜ʖ͡°). A powaznie to gosc serio wygrał na loterii genowej: https://en.wikipedia.org/wiki/Connor_Murphy. 24 lata, całkiem dobry gracz w hokeja, zarobki (nie wiem czy jako hokeista czy zsumowane wszystkie za 2016): 2,4 mln USD.
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
Komentarz usunięty przez autora
H3H3
@CzekoLudek: Got my dick between your tits biiiiiiittttchhhhh
Komentarz usunięty przez autora
@Twojbratmirko: no mi się nie podoba taki typ faceta w ogóle ;p te mięśnie wprawiają mnie w obrzydzenie bo są aż za bardzo wyrobione.
because I’ve got big tits
fuck me
because I’ve got bigger tits than you fuck me