Wpis z mikrobloga

https://www.futbin.com//18/squad/2177129
Mam taki skład aktualnie, coś ostatnio mi obrona kuleje (albo po prostu #!$%@? gram) i zastanawiam się nad zmianą lewego lub prawego trójkąta obrony na Tolisso - Alaba - Boateng lub Tolisso - TOTGS Kimmich - Boateng i wtedy zmiana bramkarza na fahrmanna zapewne. Co myślicie? Albo co byście polecili zmienić z obrony lub środka pola? Atak zadowala mnie w 100%.
Jeszcze trzecia opcja #!$%@?ć Llorisa i Koscielnego i za nich De Gea i Bailly

#fut
  • 12
@qwed: Ja mam Boateng Alaba Vidal Fahrmann i wszyscy sa fantastyczni, skoro masz Alexa Sandro, ktory jest porownywalny do Alaby (wg mnie ten drugi lepszy) to pewnie bys wieksza zmiane odczul z prawej strony, ale mi np. zupelnie sie SIG Kimmich nie podobal na obronie.
@qwed: zmień formację na jakąś z dwoma albo chociaż jednym defensywnym pomocnikiem, bo masz dobrych piłkarzy w obronie, defensywną pomoc i nie powinieneś mieć z tym problemów. To raczej wynika z Twoich umiejętności i formacji.
@qwed: ja też nie umiem bronić i jak zmieniłem formację z 4312 na 4231, to od razu się znacząco poprawiłem. Tych dwóch defensywnych pomocników czyni cuda :D W tej grze jest i tak dużo łatwiej strzelić, niż nie stracić.
@qwed: #!$%@?ć bakayoko, jest dobry ale toliso piłke przyjmie, odbierze, poda, strzeli, a bakayoko tylko odbierze ;), no i na tego srodkowego pomocnika przy ustawieniu zeby wspierał atak to jednak totgs ben yedder albo griezman bedą lepsi od fekira ;)
@qwed: e nie prawda, ja fekirem sporo postrzelałem, bardziej mnie jego work raty #!$%@?ły, bo ide z akcją a ten zamiast się dołączyć to stoi jak #!$%@? mimo iz ma w wytycznych wspieranie ataku.