A to są moje ulubione które kupuje w sklepie Wujo ale dawno już tam nie zawitałem, odkąd w sklepie blisko mnie wprowadzili tytoń Golden Virginia i bletki OCB brązowe. Drogo bo 8 za bletki z tipami gdzie w wujo płacę za greengo 3,5 zł i tipka ocb za 1,5 zł xd
Tak wygląda gęba człowieka, który żre i wozi się z rodzinką za nasze pieniądze z vipowskimi dojazdami do samolotu po całym świecie pod pretekstem wyjazdów służbowych #mkol #swinskiryj
#wykopjointclub
Komentarz usunięty przez autora
Brązowe bletki to te same co Twoje ale przed poddaniem procesowi chlorowania czy jakoś tak, ogólnie barwienia na takie przezroczyste xD
Niewybielane bibułki OCB Slim z serii VIRGIN PAPER wykonane z lnianego papieru z dodatkiem gumy arabskiej.
Seria VIRGIN to naturalne, brązowe bibułki które nie są wybielane przy użyciu chloru jak inne bletki.
A to są moje ulubione które kupuje w sklepie Wujo ale dawno już tam nie zawitałem, odkąd w sklepie blisko mnie wprowadzili tytoń Golden Virginia i bletki OCB brązowe. Drogo bo 8 za bletki z tipami gdzie w wujo płacę za greengo 3,5 zł i tipka ocb za 1,5 zł xd