#anonimowemirkowyznania ##anonimowemirkowyznania #roksa #przegryw #divyzwykopem Dziś stwierdziłem że udam się na panny z Roksy w celu odbycia "pierwszego razu" Męczyło mnie to i chciałem mieć to za sobą. Przejrzałem ogłoszenia. Wybrałem jedną młodą,zadzwoniłem, adres godzina. Wszystko ustalone. Wpadam, drzwi otwiera mi laska 8/10. "Proszę wchodź, ściągnij buty, zapraszam" Myślę sobie no fajnie. Wchodzę do mieszkania, no i wtedy coś w mojej głowie zaczęło się odpierdzielać. Nagle mega zwątpienie, wahanie nie wiadomo z jakiego powodu. Mówię że zapomniałem portfela i muszę skoczyć do auta. Ona no dobra to idź tylko zaraz przyjdź. Polazłem do auta, usiadłem. Natłok myśli, iść czy nie, iść czy nie. No i stwierdziłem że walić to jadę do domu.
@AnonimoweMirkoWyznania: No to masz p--------e, bo teraz na pewno jej alfons będzie cię szukał i ci n--------i przy najbliższej okazji. To nie tak, że cię straszę, tak tylko mówię ;)
##anonimowemirkowyznania #roksa #przegryw #divyzwykopem
Dziś stwierdziłem że udam się na panny z Roksy w celu odbycia "pierwszego razu" Męczyło mnie to i chciałem mieć to za sobą. Przejrzałem ogłoszenia. Wybrałem jedną młodą,zadzwoniłem, adres godzina. Wszystko ustalone. Wpadam, drzwi otwiera mi laska 8/10. "Proszę wchodź, ściągnij buty, zapraszam" Myślę sobie no fajnie. Wchodzę do mieszkania, no i wtedy coś w mojej głowie zaczęło się odpierdzielać. Nagle mega zwątpienie, wahanie nie wiadomo z jakiego powodu. Mówię że zapomniałem portfela i muszę skoczyć do auta. Ona no dobra to idź tylko zaraz przyjdź. Polazłem do auta, usiadłem. Natłok myśli, iść czy nie, iść czy nie. No i stwierdziłem że walić to jadę do domu.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Jeśli tak było, to szkoda, ale jeśli stwierdziłeś, że nie chcesz z prostytutką, to szanuję.
@AnonimoweMirkoWyznania:
Zrezygnował w samochodzie
Od razu cham(╯︵╰,)
Ty się nie bój
Nie uschnie z tęsknoty( ͡º ͜ʖ͡º)
Skoro tak, to wyjdzie na to, że skończy z prostytucją i Mirek zostanie bohaterem( ͡° ʖ̯ ͡°)(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@ketczupasek on wolal "wyruchac" dziwke xd
Komentarz usunięty przez autora