Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +733
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +91
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
robię to tak że puszczam meczyk i treneruję czyli nie gram, ale mam prawo do zmian taktyki i zawodników (tak jak to będzie w prawdziwości) no i do tej pory wszystkich ogrywałem tak zwykle z 3 do jaja więc myślę sobie że może coś za słabi przeciwnicy, Legia Wawa 3-0, Manchester City 3-0, Barcelona 3-0, no to kurde coś jest chyba nie tak jak tak łatwo z Barco idzie xD więc wziąłem Real Madri, no i cudowny Krystian mi trochę nawbijał. Mecz zakończył się jednak naszym zwycięstwem 4-3, i to w dogrywce!
Spokojnie coledzy, trenerinho czuwa, w prawdziwości to # nsfw to zrobimy jak chcemy zobaczycie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
W komciu reszta statów
#mangowpis #mangotsubasawpis
/lgbt/ * gay^2 = /pol/
DEKLARACJA
Pozwolę sobie skomentować ten post używając ogólnie przeciętnego skrótu, na który składa się dwudziesta czwarta litera alfabetu łacińskiego, którą graficznie przedstawia się jako "X" oraz czwartą litera alfabetu, którą graficznie przedstawia się jako "D", celem wyrażenia mojego rozbawienia treścią, z którą się właśnie zapoznałem.
@mgnfic
POWIEDZ NIE LEWACKIEJ MODZIE!!!!
Walczę z lewakiem zawsze w prawej ręce, więc to prawactwo i wasze argumenty dostają rentę.
Wiecie co to lewactwo-normictwo?
Lewactwo-normictwo to jest wtedy kiedy idziesz ze swoimi ziomeczkami na piwerko bo nie masz żadnych gier na komputrze bo masz maka i wychodzisz ze znajomkami codziennie z domu i jak wchodzisz z nimi do baru obczajacie siedzonka i cumple idą po piwerko ale ty nie bo mówisz że dbasz o zdrowie a alkohol szkodzi zdrowiu i oni się śmieją więc ulegasz ale nie bierzesz piwerka tylko
Ale nigdy nie robiłem loda w toalecie... I mirkuję w święta!