Aktywne Wpisy
elozapiekanka +285
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +32
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
- Życzę wam przede wszystkim zdrowia aby każdy kto tu wchodzi,udziela się nadal to robił.
- Życzę wam pieniędzy aby na wszystko starczyło albo powiem więcej bylibyście na takim poziomie finansowym jak nasz Danielek albo Marcinek Krasucki, gdzie można wydawać hajs na co się chce.
- Życzę wam szczęścia aby nigdy telewizory nie leciały przez okno lub wasza mama nie była szarpana.
- Źyczę wam powodzenia aby nigdy nie było problemów z alkoholem, policją, eksmisją, jajkami w okna i innymi przykrymi zdarzeniami
- Życzę wam pięknych partnerek co najmniej takich jak Agnieszka od Magicala, Kinga od Rafonixa czy Marlenka od Rafatusa lub przystojnych kawalerów jak Daniel, Rafonix, Rafatus czy Bystrzak
- Życzę wam również wszystkiego czego sami pragniecie i realizacji tych pragnień niczym realizacja celów u naszych streamerów
- Życzę na koniec cierpliwości, dystansu do siebie, poczucia humoru ( #!$%@? ale w #!$%@? zajebistego), dużo wpisów a przde wszystkim dymów, dymów, dymów i pierwszy raz odkąd tu jestem zadowolenia z Grubego i jego ekipy oraz innych streamerów.
Streamerom życzę zaś zgody pomiędzy nimi, wspólnych streamów, dużo #!$%@?, no i tworzenia zajebistych, zabawnych, dymogennych streamów.
WESOŁYCH ŚWIAT!!!!! WESOŁYCH ŚWIAT!!!!! WESOŁYCH ŚWIAT!!!!! WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!
Dobra a teraz wlatuje 2 kategoria ankiet podsumowująca stream Daniela Magicala. Po wczorajszej kategori NAJWIEKSZY ALKOHOLIK czas na kategorię NAJNUDNIEJSZA POSTAĆ
#danielmagical #patostreamy
Kto w 2017 roku był najnudniejszy na stremach Magicala