Wpis z mikrobloga

Czy jestem jedyna osoba którą żenuje cała ta afera z Oświęcimskim. Daleko mi od bycia jego fanem, ale jak słyszę wypowiedzi ludzi którzy już dawno powinni siedzieć więzieniu i ludzi którzy całej tej retoryce przyklaskują, to sobie myślę że wolą bym się nie urodzić w Polsce gdzie dla wielu wartością są nie kwestie obywatelskie a fakt że nie sprzedało się na psiarni ziomka, zwykłego #!$%@?.
#ksw
  • 7
@gadsh: prawie 20 lat im to jakos nie przeszkadzalo ze konfident, dopiero jak sie wybil to sobie wszyscy o nim przypomnieli, chyba te wszystkie sebixy sa mad, ze sa dalej sebixami plebsami a mu sie cos udalo w zyciu, bol dupy detected ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@silownia: Wiesz ja nie usprawiedliwiam tego że zasłużył na odsiadkę a jej nie dostał, tylko że uważam że lepiej dla społeczeństwa że sprzedał swoich niż pozwolił im działać.
@silownia: Ale co mnie obchodzi kogo on sprzedał liczy się efekt przed wszystkim , nie jestem głupi i zdaje sobie sprawę z tego że prawdopodobnie narkotyki będą dalej istniał ale żeby był spokój na ulicach i normalny obywatel mógł sobie wyjść spokojnie z domu, a nie to co działo się w latach dziewięćdziesiątych.