Aktywne Wpisy
blablalbla +51
k---a jesień i już mi sie nie chce żyć, a było tak dobrze, byłam na dobrej drodze do wyjścia z dołka i wszystko k---a wraca ja p------e, znów te napady w----u, złości, autoagresji, płaczu, tak mnie dobija ta pogoda, brak możliwości wyjścia na dwór, połazić, na rower, pomęczyć sie, no tak jest możliwość ale k---a po co jaka to k---a przyjemność w taką pogodę i ciemność po 18, wszystko k---a wraca, jedyne
G06DbT +13
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
- Gallinariego dopadła klątwa Clippers. Obecnie jest kontuzjowany po raz trzeci w tym sezonie. Najpierw kciuk, potem jeden pośladek, a teraz drugi pośladek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Kanterowi grożą co najmniej 4 lata więzienia w Turcji za obrazę Erdogana
- Czy ktokolwiek zauważył, że Bulls mają run 7-0? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba jednak Doncicia nie dostaną w drafcie. Mirotić za to jest obecnie jedynym zawodnikiem w lidze, który jeszcze nie przegrał meczu w tym sezonie.
- Nowa reklama z Kawhim, a tu nowa reklama Adidasa. Fani piłki nożnej nie poznaliby większości osób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Sixers są 1-6 od momentu trade'u Jaha, Nets mają losing streak od momentu, kiedy Ringer obiecał im artykuł, zaś Magic są 7-19 od momentu, kiedy Gordon powiedział (niedosłownie), że będą w playoffach
- Vince rzuca zza tablicy
- JoJo wróci do gry na mecz świąteczny z Knicks ( #bojowkaembiida)
- LaVar chce założyć własną ligę zawodową dla swoich synów (choć oficjalnie nie dla nich) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Kings chcą wymienić Hilla ( #kingsguard). Mówi się o wymianie za Vucevicia.
- Mavs dają na trade blocka Matthewsa, Bareę, Harrisa i Noela
- Hawks będą sprawdzać rynek dla Dennisa oraz myślą o oddaniu Bazemore'a razem z pierwszorundowym pickiem.
- Cavs chcą pozyskać DJ'a. W grę wchodziłaby wymiana za TT, Shumperta i pick (ale własny, nie ten z Nets).
- OKC rozważa posłanie Melo na ławkę w zamian za Pattersona
- Hornets myślą o wymianie MKG lub Franka The Tanka.
@piotr-zbies: No kuurwa oni tam jacyś opętani są? niech się w końcu zdecydują czy chcą młodzieżą coś wojować czy zapychaczami znów troche powygrywać i wykręcic 8 pick w drafcie zamiast top3
@piotr-zbies: fani bierek, czy szachów pod wodą też nie poznaliby większości osób. I czego to dowodzi?
L
L
L
L
Cotusie xdddd przecież mają szanse mieć najlepszego europejczyka od czasów Drazena i chcą dilowac?
@piotr-zbies: ale bym takiego Wesa widział w Wilczkach.
@piotr-zbies: po co chcą to zrobić? przecież ich pick będzie wysoko
@piotr-zbies: @HalfManHalfAmazing:
Wyrównanie najdłuższego streaka od 5,5lat (sezon 11-12)
sam pomysl wymiany Hilla jest ok, ale w zamian za jakiś pick / perspektywicznego gracza a nie 27 letniego Vucevica
Jestem fanem szachów i poznaję kolesi. Piłki nożnej zresztą też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dennis i Luka to ta sama pozycja PG. Luka może grać jeszcze jako SG i SF, ale dwumetrowy PG to jest asset!
Jeśli dostaną 1 pick, to cena Schroedera spadnie.
Najlepszy moment na transfer!