Aktywne Wpisy

Polasz +119
Mirasy i Mirabele pijcie ze mną kompot ( ͡º ͜ʖ͡º)
Urodził mi się właśnie syn ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ale to jest przeżycie powiem wam. Z niczym nie da się porównać.
Urodził mi się właśnie syn ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ale to jest przeżycie powiem wam. Z niczym nie da się porównać.
źródło: 1000104488
Pobierz
wfyokyga +36
Dobranoc
źródło: temp_file9159312660517629782
Pobierz

Mirki jest sprawa.
Ogólnie całe dwudziestoletnie życie #przegryw i #stuleja mocno. Z wyglądu to ja jestem takie 1/10 bo gruby. Ostatnio pojawił się pewien różowy, fajnie się gada, zawsze jakiś uśmieszek w moją stronę leci, jak się żegna z kimś innym to po prostu "cześć" a jak ze mną to "pa" itp. Ogólnie to chyba ma chłopaka, ale związku na fb nie ma ustawionego także nie wiem dokładnie. Ogólnie zachowuje się wg. mnie na osobę zainteresowaną - ale zaznaczam że na relacjach się nie znam kompletnie.
Zaprosiłem ją na wyjście, na bilard, bo miałem akurat karnet który się kończy z końcem roku. Zgodziła się bez zawahania, i nie za bardzo wiem co o tym myśleć. Nie chcę się pytać prosto z mostu czy ma chłopaka, bo zmieni to naszą relacje dość mocno. Jakaś opinia mirki? Anonimowe bo mnie łatwo wystalkować.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Zaakceptował: akado}
@Obserwator_z_ramienia_ONZ Raczej inny facet oprócz mnie nie lata za nią, ma kilka koleżanek, i to chyba by było na tyle, przynajmniej u mnie w mieście, bo pochodzi z innego, a tu tylko studiuje.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}