Aktywne Wpisy
Szinako +599
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
dariusz44 +314
Myślałem, że nic mnie już w życiu nie zaskoczy, a jednak. Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec lvl 71 ma romans z żoną (lvl 42)mojego brata (lvl 45). Co więcej wczoraj mu i mamie oswiadczyli że zamierzają żyć razem. Mama w szoku, brat #!$%@? w drobiazgi. Kupuje bilet lotniczy do Polski żeby wziąć udział w tej awanturze. Stary spektakularnie zakończyły mi kilkumiesięczy neet. Żeby dorośli ludzie takie rzeczy #!$%@?, to się nie
zabieram się za #kupujeauto i potrzebuję na gwałt kogoś kto mógłby mi spojrzeć na autko
https://www.otomoto.pl/oferta/peugeot-206-peugeot-206-xr-presence-ID6zlvtS.html
czy dzisiaj ktoś znający się na rzeczy (bo ja totalnie nie umiem w samochody) mógłby podjechać w okolice Malwowej (za cmentarzem junikowskim) na godzi 1530?
Bardzo by mi się przydało, płacę zbożem (w płynnej formie ;))
nie każdego stać od razu na auto za 100k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"stary " #!$%@? zaraz stary no dobra moje prawo jazdy może jest starsze od CIEBIE ale nie czuję się stary :)
a 206 to zabierz na warsztat niech sprawdzą hamulce ,zawieszenie ( szczególnie belkę z tyłu ) , elektryk niech
może jak będę miał drugi, to już więcej będę wiedział, ale to ma być moje pierwsze autko i też nie chcę fajerwerków, ważne