Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
WooooW naprawdę mam szczęście. Bardzo dziękuję @Lim3, szczególnie za list, który mnie wzruszył. Wyobraźcie sobie, że @Lim3 wylosowała rok temu moją poprzednia firmę i wtedy również otrzymaliśmy paczkę na wypasie. Po roku wiele się zmieniło i postanowiłam sama spróbować z własną działalnością. W paczce znalazł się kubek z napisem “To jest mój dzień” i tak dziś jest mój dzień, bo dużo fajnych rzeczy udało mi się ogarnąć i już leżałam zmęczona w łóżeczku, ostatnim tchnieniem odpisując na zalegające maile, a tutaj kurier o tej 20:45 zadzwonił do drzwi. I baaang - taka niespodzianka :). Jest i coś dla Stefana, i kolorowanka w psiaki - strzał w dychę, poniewaz Mirabelce również wysłałam kolorowankę i potem sama żałowałam, że sobie nie kupiłam. Uwielbiam kosmetyki, więc również dziękuję. I choć jestem po kolacji to jednak skusiłam się na własnoręcznie przygotowane przez @Lim3 rafaello - naprawdę pyszne :). Frozen… Skąd wiesz, że kocham? (haha już się domyśliłam skąd :D) Ostatnio kiedy prowadziłam wykład dla 150 osób naprawdę poczułam, że mam tę moc :D. Dzięki za batony i migdały - zniknął w przeciągu tygodnia. A książkę z chęcią przeczytam. No i mistrzostwo świata z tymi flipsami wypełniającymi pudełko. Kradnę pomysł. Stefan z zabawki zadowolone, ale bardziej jarają go flipsy :D. A herbatkę wypróbuję już jutro, a piwko chyba jednak dziś, ale na pół z niebieskim paskiem. Prezent, który otrzymałam od Ciebie rok temu jest ciągle na moim biurku i lubię go tarmosić, kiedy się niecierpliwię :D. Dziękuję!!!
Stefan jest taki śliczny!!! (。◕‿‿◕。)