Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pisze tutaj bo sprawa dosc wstydliwa i ogolnie slaba. Zycie zrobilo mi nagle wielkie bubu i zostalem bez dachu nad glowa. Long story short - bylem bez pracy przez jakis czas a od stycznia chcialem wynajac jakies lokum w #katowice . Grudzien mialem przeczekac u kolegi ale nie wyszlo. Dlatego mam ogromna prosbe - czy jakas dobra dusza z Katowic nie pomoglaby mi dajac gdzie spac przez ten miesiac. Sytuacja jest troche podbramkowa a nie chce zaprzepascic przez taka sytuacje wszystkiego co tutaj osiagnalem i robie. Mam teraz prace, auto i jestem normalnym gosciem ktoremu sie po prostu powinela noga a nie jestem w stanie wynajac czegokolwiek na teraz, dopiero od stycznia. Nie licze ze ktokolwiek mi pomoze ale probowac warto.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 14
  • Odpowiedz
@hacerking Czyli jednak bait? A tak się zarzekali, że mówił prawdę, że wstawił dowody a jak spytałam gdzie ładuje lapka i gdzie się myje to wyszłam na kobietę bez serca.
Chociaż był też taki po udarze na którego wykop zbierał, który zgubił rachunki za leki, co nie?
Mam nadzieję że chociaż teraz mu się ułożyło.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jeżeli jesteś z katowic to uderzaj do akademika politechniki śląskiej babilon, oni tam przyjmują każdego jak leci, o ile są miejsca, nawet jesli nie jesteś studentem. Warunki jak na akademik są super, 2 osobowe pokoje, łazienka i aneks kuchenny w pokoju. Pieniądze, zakładam, że posiadasz na wynajem więc sobie poradzisz, nie jest drogo jak na taką lokalizację.
  • Odpowiedz