Aktywne Wpisy
Tasde +16
Pytanie mam, czemu cały czas panuje przeświadczenie, że Murański miał depresję i zmarł jakby popełniając samobójstwa a nie to, że był po prostu uzależniony i się zaćpał co po odwyku jest dość łatwe?
#famemma
#famemma
Cwelohik +2
#hogwartslegacy XDD pierwsza godzina i wszystko na ultra 80+ fps i nagle pojawia sie hogwart i cutscenki w nim i dropy do 5-10fps żeby po chwili było płynne 60. Co to #!$%@? pokaz slajdów? Refunduje to gówno #!$%@? pobiore crack od Empress w przyszłości i #!$%@? na tych cweli co robią #!$%@? porty pod PC.
Jedyna gra singleplayer którą uczciwie kupiłem, a nie scrackowalem. Nigdy więcej
Jedyna gra singleplayer którą uczciwie kupiłem, a nie scrackowalem. Nigdy więcej
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Z interpretacji wydanej przez KIS wynika, że nie tylko wymiana kryptowalut na fiaty podlega opodatkowaniu, ale także wymiana jednej kryptowaluty na inną."
#kryptowaluty #skarbowka
Komentarz usunięty przez autora
Wkurza mnie takie podejście. Nawet jeżeli człowiek chce sobie zainwestować, zarobić i zapłacić podatek tak jak mu karzą, mimo że jest strasznie duży, to i tak będą mu uprzykrzać życie.
Jeżeli to miałoby tak wyglądać jak napisałem w poprzednim poście, to chyba jednak dodatkowo ustawiłbym bota tak, żeby dorobił jeszcze z kilkaset transakcji. Tak kosztem kilku złotych. Wszystko dawałbym w wersji papierowej. Brałbym zaświadczenia, że wszystko dostarczyłem