Aktywne Wpisy
djpatri +45
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +62
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
sam chciałbym się zgłosić sorry rad
Na gifie oraz onboardach widać wyraźnie, również na wskazaniach carradaru, że cały czas byłem na wysokości jego auta, nie divebombowałem (rozpocząłem hamowanie wcześniej od niego i nawet na moment go nie odpuściłem, by zmieścić się zgodnie z zasadami) i
2:29 - Primitive @ahrian uderza mnie w tył w szykanie Dunlop. Uderzam jeszcze w Cryptonite i tracę 4 miejsca
SEMI : 2.15
Elmo wjeżdża w valencianistę. Próbuje wrócić na tor (zbyt niebezpiecznie). Przy powrocie uderza w kogoś tam jeszcze i dodatkowo dostaje strzała w tył.
Po tym strzale uderza we mnie :P
Semi: 2:41 @dryndol - brak zachowania ostrożności przy powrocie na tor. Próbowałem zareagować jednak zbyt szybko zablokowało mi koła. Rozbite całkowite areo (mimo że było już lekko uszkodzone po T1/T2) powstały uszkodzenia które praktycznie wyeliminowały mnie z dalszej walki. Strata ogromna i jedynie systematyczna jazda i błędy innych uratowały mnie przed ostatnim miejscem.
4:45 Baster - back to pits i dalsza jazda
4:55 Tomek Matuszkiewicz - wyjazd GTE i back to pits w czasie kwalifikacji LMP
Wyścig Pro:
1:19:25 Konrad Bar - ignorowanie linii wyjazdu z pitów
Komentarz usunięty przez autora