Aktywne Wpisy
xfre +127
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Sl_w_k_1 +6
Mam syna z którym przez ostatnie 5 lat wakacje spędzaliśmy baaardzi aktywnie. W ramach wyjazdu uczestniczyliśmy zawsze w zawodach sportowych.
Na zasadzie rano start, godzina może dwie i potem wolne.
Odkąd pamiętam nie był szczęśliwy z tego powodu.
Teraz po raz pierwszy w życiu jesteśmy na wakacjach alliclusive.
Nic nie robimy, śpimy, jemy i leżymy.
Też nie jest zadowolony.
Jak można pomóc komuś kto cały czas widzi w połowie pustą szklankę?
#
Na zasadzie rano start, godzina może dwie i potem wolne.
Odkąd pamiętam nie był szczęśliwy z tego powodu.
Teraz po raz pierwszy w życiu jesteśmy na wakacjach alliclusive.
Nic nie robimy, śpimy, jemy i leżymy.
Też nie jest zadowolony.
Jak można pomóc komuś kto cały czas widzi w połowie pustą szklankę?
#
w sobotę jak się zobaczyliśmy, spytał mnie gdzie chcę iść, odpowiedziałam, ale on to zignorował i poszliśmy na pizzę. w pizzerii zapytał czy hawajska może być, powiedziałam, że nie znoszę ananasa na pizzy, a poza tym jestem teraz na diecie paleo, więc i tak pizza odpada w moim przypadku, dlatego preferowałam inne miejsce, w którym miałabym szansę coś zjeść. usłyszałam salwę śmiechu i tekst "ooo to pewnie też studiujesz prawo?" (wiedział, co studiuję i na pewno nie jest to prawo). to mnie w sumie nie ruszyło, bo spodziewałam się, że IRL też będzie miał takie rubaszne poczucie humoru jak na mirko. pizza została zamówiona tak czy siak, ja dostałam słowotoku, bo poczułam się niezręcznie, że mnie tak zignorował i moje sugestie. @rybsonk proponował mi pizzę, ale nie chciałam (ze względów, o których już napisałam), zjadł całą i gdy przyszło do płacenia, usłyszałam od niego "no dobra, to co rachuneczek na pół?". nie widziałam powodu, żeby płacić za coś czego w ogóle nie jadłam, poza tym to on mnie w sumie zaprosił, więc odparłam, że "niekoniecznie", on nadal nalegał, niby żartobliwie, ale jednak. poczułam się niefajnie. później jeszcze próbował mnie pocałować na pożegnanie mimo moich wyraźnych oporów! jeśli to nie jest buractwo to ja już nie wiem co nim jest.
co do zablokowania to faktycznie, zablokowałam, ale stwierdziłam, że on nie zachował się kulturalnie, więc mogę odpowiedzieć tym samym.
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki ?
@rybsonk pani o tobie mówi
Komentarz usunięty przez autora
@tomszczyk: też jestem przegrywem z wykopu. ciągnie swój do swego.