Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kopytnik_1 +5
#przegryw
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Wymagania:
- 32 cale (większy nie wejdzie do meblościanki xd)
- do 1500 zł
- chciałbym im tam Netflixa dać, więc Smart Tv to chyba mus
- może odtwarzanie filmów z pendrive'a (na co tu zwracać uwagę?)
Czekać na jakieś promocje świąteczne? Kupować teraz czy po świętach? Na co jeszcze patrzeć? Czego unikać?
https://www.mediaexpert.pl/telewizory/telewizor-samsung-led-ue32j5200,id-552553#tab_description
Takie coś znalazłem na szybko. Nadałoby się czy są lepsze sprzętu w tym budżecie?
Z góry dzięki.
#telewizory #rtv #elektronika
32" to malutko ( przerabiałem temat ostatnio bo kupiłem mamie taki tv ) i wg. mnie nie warto dopłacać do FHD , wystarczy HDready.
Sam mam mało miejsca pod tv (szerokość 91cm). miałem wcześniej taką toshibe 37" ale ona miała grube ramki.
W tym momencie w dokładnie tym samym miejscu mam 40" samsunga z cienkimi ramkami.
Dostaniesz bez problemu sam co jakiś czas przyglądam się za jakąś fajną promocja. I bez problemu
Ja sobię radzę bo pilota mam z logitecha (harmony one) ,ale mama już trochę nie ogarniała - stąd mój wybór na tv dla niej też padł na smart tv -wszystko ma na 1 pilocie .