Aktywne Wpisy
pakoraban +21
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
WirtuozPrzegrywu +13
#przegryw #!$%@? wszyscy mnie dali na czarno, chce odpisać i nie mogę, a wszystko to przez kolor nicku, bo przecież nie przez moje wysrywy czy komentarze
Zarabiam ponad 10k/mc (#!$%@? cały czas po godzinach, 5 projektów na raz) chcę sobie kupić konsole za 1500 i mi żona pretensje robi. Ona zarabia 3k, w żaden sposób nie dorabia dodatkowo. Mógłbym to #!$%@?ąć i robić tylko tyle ile muszę ale mam ambicje na więcej.
Co robić jak żyć (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Limonene
@AnonimoweMirkoWyznania: ale wiesz że #!$%@? nadgodzin to nie ambicje tylko głupota?
A komentarz o #!$%@? dzieci to oczywisty troll chociaż wiem że niektórzy mają takie myślenie. Nie ma słów opisujących jak bardzo mnie to #!$%@?
Zresztą, nie wierzę, że ktoś może mieć takie problemy albo tylko ja tak dobrze trafiłem...