Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +49
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

O co chodzi tym chińczykom na steamie, że aż tyle natłukli negatywnych opinii? Coś tam o feminizmie i dyskryminacji, ale wie ktoś o co dokładniej chodzi? ;d
首先要说的是,KSP是个非常好的游戏,而且有科普教学的作用。本来这类游戏通常会远离政治,但是并不能阻止某些人或者组织强加入政治因素,使之成为政治舆论战的一个环节。这个被强加的因素就是“女权”,而女权本身从创始到现在就是一个政治事件,和“人权”一样成为政治获利的一种工具。
"Pierwszą rzeczą, którą można powiedzieć, jest to, że KSP jest bardzo dobrą grą, ale także rolą nauki popularnonaukowej. Takie gry są zwykle dalekie od polityki, ale nie mogą uniemożliwić niektórym osobom lub organizacjom narzucenia czynników politycznych, czyniąc je łącznikiem w politycznej walce mediów. Czynnik ten ma zostać nałożona „feministka”, a sama feministka teraz jest wydarzeniem politycznym i „prawa człowieka” jako narzędzie zysk polityczny być z założenia."
No tak mało
Po aktualizacji zmienili mężczyznę na człowieka i chińskie piwniczaki dostały piany na ustach, bo feminizm i zaspamowali steam negatywnymi opiniami. (-‸ლ)
Źródło: komentarz na Reddicie
Dziękuję za wyjaśnienie :D
Faktycznie już nie mają do czego się dopierdzielać xDDD