Wpis z mikrobloga

@RaRaj: Płatność poszła a mimo tego anulowali

Z przykrością informujemy, że nie możemy potwierdzić przyjęcia do realizacji zamówienia na towar Fiskars siekiera rozłupująca X11 – S.

Zawiadamiamy, że na podstawie pkt II.5 zdanie 2 Regulaminu naszego Sklepu Internetowego nie doszło do zawarcia umowy sprzedaży.

Wysłana do Państwa automatycznie generowana wiadomość e-mail potwierdziła jedynie otrzymanie zamówienia przez naszą Spółkę, a nie jego przyjęcie do realizacji. Równocześnie deklarując gotowość niezwłocznego zwrotu płatności -
  • Odpowiedz
@orzeszkiziemne: @mnisiek: @pawel_tarnobrzeg: ludzie zamówiliby lodówki za pobraniem i nie odebrali to by się nauczyli wstawiać prawidłowo produkty do sklepu.
Kupiłem i zapłaciłem. Ponoć to nie ich pierwsza pomyłka (kiedyś były dyski i chyba inne produkty). Wydaje mi się że nie mają pieniędzy i wystawiają takie oferty aby na chwile zgarnąć trochę pieniędzy.
  • Odpowiedz
@kargo89: informuję że jest to mega ekstra okazja. Niestety anulowana. W jaki sposób miałem poinformować osoby które zamówiły wyżej wymienione przedmiot? Dodaj mnie na czarną, przynajmniej nie będę tracił czasu na czytanie takich komentarzy.

@barbapapa: ()
  • Odpowiedz
@RaRaj: używaj tylko tagu mall. proste a jak tego nie rozumiesz to nie pisz więcej w tagu cebuladeals i nie marnuj czasu 6000 ludzi na swoje problemy.
  • Odpowiedz
@kargo89: w toku twojego rozumowania, najlepiej niczego nie pisać pod tym tagiem. Jeżeli chcesz to możesz zgłosić moją wiadomość. Jeżeli tak ci przeszkadza pisanie pod tym tagiem, to zrezygnuj z jego subskrypcji. Powiem Tobie że od dobrych kilku miesięcy nic się tutaj ciekawego nie pojawiło.
Tylko Pan Michał Białek @m__b może mi mówić gdzie mogę pisać w tym serwisie i nie będziesz mi mówił czego mogę, a czego nie mogę. Wskaż
  • Odpowiedz