Aktywne Wpisy

Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
źródło: temp_file7068967939698154200
Pobierz
DerMitteleuropaer +128

2. Ktoś mówił że nie wymienia się u nich w weekendy walut-tzn. że zakupy czy doładowanie konta u nich w weekendy może być droższe w przeliczaniu??
Czy do wykorzystania do zakupów na ali czy gearbest mi nie przeszkadza korzystania z karty w weekendy? nie wiem o co chopdzi z tym gorszym kursem?
#revolut
@tomasz3: Mnie przy doładowaniu 50 PLN przez android pay ( podpięta normalna debetówka mbanku w aplikacji mbanku zresztą) wzięło z konta 50,50 PLN czyli 1% prowizji.
Dodałem do Revoluta te w/w kartę i wzięło 50 PLN + 1 PLN, więc jeszcze lepiej. Support twierdzi, że ta złotówka to nie jest prowizja tylko sprawdzenie karty i że ją zwrócą. Zobaczymy
mBank
Chidz dziwnebze za AndroidPay pobralo Ci prowizje
Konto zweryfikowane na full masz?
Trzeba czekać. Bo trochę dziwne że Tobie pobrało.
Taka ciekawostka, jeśli dany sklep identyfikuje po kraju założenia konta i po karcie płatniczej to nie zapłacisz poprzez Revolut ;-)
Jesli ma się założone konto PlayStation Store na Polskę to przejdzie tylko Polska karta, Revolut nie zadziała, tak samo przy App Store (Apple) i podajże przy Spotify również (