Wpis z mikrobloga

@ShadyTalezz: w sensie co? nie ogladam kazdej jego recenzji tylko te ktore mnie interesuja ale zaskoczyla mnie az taka wysoka ocena dla big krita D: ale spoko, uwazam ze on jest troche niedoceniany, przynajmniej w mainstreamie, cadillaca byla swietna, soul food dlugo lecial zapetlony na moich glosnikach a jakos tak malo bylo o nim slychac
zreszta tak teraz pogrzebalem to widze nie pierwsza 9 dla big krita
melon chyba go lubi
goltus - @ShadyTalezz: w sensie co? nie ogladam kazdej jego recenzji tylko te ktore m...
@ShadyTalezz: 7/10 dla lil pumpa, auć, nowy album badassa tez w sumie nie porywal i wynudzilem sie strasznie go sluchajac, chociaz devastated ma fajny hook i lubie ten kawalek
@kwmaster @Shenlong no ja jestem wlasnie w trakcie odsluchu i oprocz singla, to taki ride wit me porywa, big bank tez jest wporzo ale melon zawsze byl strasznie krytyczny w swoich recenzjach i kurde no ostatnio zauwazylem ze czesciej rzuca oceny z
@ShadyTalezz: mam taka teorie, ostatnio mu sie kanal strasznie rozrosl, sporo subow mu przybylo a zawsze gdy jakis album ocenil ponizej oczekiwan psychofanow, ci zlatywali sie i lapkowali w dol jego filmiki, moze reklamadawcy suszyli mu o to glowe i skala mu sie troche rozjechala :D