Aktywne Wpisy
Caracas +1393
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Tywin_Lannister +60
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Przytoczę fragment:
Ok mowie to zostaje na godzine chociaz si troche odpreze. Nic bardziej mylnego.
Lazienka prysznic i do boju jako ze bylem wyposzczony to mowie rozloz nozki poogladam cipunie i lodzik bzykanko szybka akcja. Ona ze sie nie dotyka ani nie pozwala to mowie wypnij tyleczek ona tez nie tak nie robi. Troche mnie opor wybil z rytmu no to lodzik. Tutaj w gumce wykonany poprawnie bez fajerwerkow. Przechodzimy do akcji. I tu katastrofa jak tylko dochodzilem to Panna #!$%@? mi spod #!$%@? mowiac ze nie pozwala tak przytrzymywac w srodku w trakcie orgazmu. O niech cie drzwi scisna w samym srodku orgazmu moj #!$%@? zamiast w norce to wisial w powietrzu a kolejne skurcze musialem wspomagac reka. DOTRZEPALEM SOBIE SAM!!
Katastrofa tak sie nie robi to tak jakby kierowca wiozacy pasazerow w polowie drogi sie zatrzymal i powiedzial ze dalej nie jedzie i jak pasazerowie chca moga sobie autobus sami dopchac do miejsca docelowego. Po akcji mysle ze chciaz chwile masazyku mnie odprezy i siadam na wyrku szykujac sie do masazu a panna siadla na krzesle w drugim koncu pokoju ewidentnie sugerujac mi ze moglbym juz sobie pojsc. Nie czekalem na pisemne zaproszenie ubralem sie i wyszedlem.
Punktacja jest nastepuja
Lodzik 5/10 srednia krajowa
sex 0/10 katastrofa Pannie sie nie chce ma nas klientow w glebokim powazaniu
atmosfera 0/10 podejscie do roboty tragiczne.
i dwa zdania na zakonczenie laska jak ci sie nie chce tej roboty robic to daj sobie spokoj i nie mecz sie i nie #!$%@? klientow. A jak chcesz sie nachapac takim podejsciem to pamietaj karma wraca. Powodzenia
#roksa
Komentarz usunięty przez autora