Aktywne Wpisy
kopek +12
Jak radzicie sobie z #depresja ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
➡ no i co tu się...
Cactus ścina zakręt i z impetem wbija się mi w bok...
SEMI
@Johny3 na dohamowaniu do zakrętu 3 uderza mnie, wypadam z toru i uderzam w auto LMP1 - czas ok. 2:20
@oxygen podczas powrotu na tor zajeżdża mi drogę i doprowadza do zderzenia - czas ok 8:11
https://www.youtube.com/watch?v=YqlMQXvvsn0
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
SEMI - DrFugazi/Kinkysavage - Vale - 13:01
Kinkysavage nie mieszcząc się w torze uderza w mój prawy bok i przerzuca mnie przez kerby, większą krzywdę sobie zrobił w sumie, ja straciłem trochę na czasie
https://youtu.be/g2NJCvliQdY
SEMI - DrFugazi/Mateush92 - Aintree
SEMI - @Skyseerr - L1T6 - 2:54
Skyseerr spóźniając dohamowanie wpada na mnie. Spin, wycieczka poza tor i spadek na ostatnią pozycję.
SEMI - T8 - 11:55
Michi popchnięty przez cactus wypycha mnie
Uznałem to za mniejsze zło niż zniszczenie 2-4 zawodników + ja
i poprawka nie byłeś ostatni bo ja byłem za tobą ;P spadłeś w okolice końca stawki ;P
5:27 - Rossi #046 - troche dive bomb LMP i ja poza torem.
AM:
29:18 - dvo zajechanie drogi w zakręcie
30:15 - maciejoo niebieska flaga
52:26 - maciejoo wjazd w dupe nieodpuszczanie przy niebieskiej (walka o
AM:
13:38 - Elmo puknięcie w dupkę x2
14:48 - tu raczej moja wina @Mokrysedes, ale wiele się nie stało
15:18 - tragedia się stała na tym zakręcie. @KYCu