Aktywne Wpisy

owocliczi +550
Zachęcam do obserwowania nowego tagu, gdzie będą wyjaśniani frajerzy z MLM.
Moim ulubionym frajerem z MLM jest Lewicki. Jeździ tanimi liniami lotniczymi na najtańsze wakacje, wynajmuja łódkę na kilka osób i wrzuca na media, że to PRYWATNY JACHT xD
Na strefie bezclowej na lotniskach uwielbia sobie robić zdjęcia z drogimi alkoholami, na które go nie stać.
Chwali się zarobkami rzędu 2 mln złotych rocznie, nie ma żadnej działalności ani nie jest w
Moim ulubionym frajerem z MLM jest Lewicki. Jeździ tanimi liniami lotniczymi na najtańsze wakacje, wynajmuja łódkę na kilka osób i wrzuca na media, że to PRYWATNY JACHT xD
Na strefie bezclowej na lotniskach uwielbia sobie robić zdjęcia z drogimi alkoholami, na które go nie stać.
Chwali się zarobkami rzędu 2 mln złotych rocznie, nie ma żadnej działalności ani nie jest w
JohnnyBlack +294

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22780604_819066928279728_2005458376417753661_n.jpg?oh=8bc3498bbee66992a0862fcfbacf93f9&oe=5A6875F6
#budowa #budowlanka #remont
Chciałem się dowiedzieć czegoś o tej technologii. Jakie są wymagania, jaki metraż minimalny, żeby miało to sens. Po prostu zajebiście fajnie to wygląda :-)
jeśli pomyliłam się bardzo w cenie - proszę mnie poprawić.
W ogóle specyfika pracy z żywicami jest taka, że jak już rozrobisz komplet - to masz maksymalnie 30 min na położenie tego materiału. Inaczej zwiąże Ci w wiadrze. Trzeba piekielnie uważać na proporcje. Dasz za mało utwardzacza - to i dwa tygodnie możesz czekać na stwardnienie. Z drugiej strony - za mało