Aktywne Wpisy
FajnyTypek +60
mort555 +53
#powodz #wroclaw
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Wiadomość z teraz: "Nagle" o północy zrzucają wodę z Mietkowa. Marszowice do ewakuacji. Wały zamierzają podnieść o 1,5m w ciągu 4 godzin i podstawić autobusy do ewakuacji (do 5-6 rano).
Nie przewidzieli wcześniej, że nastąpi zrzut i że zaleje osiedle??? I że wałom 1,5m zabraknie???
Mi to wygląda na totalny chaos.
Jeśli ktoś ma na Marszowicach rodzinę/znajomych, to dzwońcie do nich natychmiast. Niech przynajmniej mają czas
Mam Windows 10 Education, Version 1703 (Updated March 2017) 64bit z uczelnianej platformy DreamSpark. Aktywacja Windowsa była na podstawie konta studenckiego mojej uczelni. Mój problem polega na tym, że w nazwisku mam polski znak i ścieżkę do użytkownika windows zrobił następującą: C:\Users\ImięNazwisko (zaznaczam, że jest tam polski znak z nazwiska!). Co mogę z tym zrobić, żeby było bez polskich znaków bo mam problem z instalacją programów...
#windows #komputery #microsoft #system
stare konto dezaktywujesz i gra gitara
Opcja 2- nie. Przy instalacji tworzysz lokalną nazwę użytkownika. Zmiana ustawień klawiatury nic tu nie da- po prostu wprowadź nazwę użytkownika ręcznie bez polskich znaków. Konto lokalne, to konto tworzone na Twoim komputerze- ono obsługuje domyślne znaki użytkownika. A konto live- to konto tworzone na serwerach MS, one już prawilnie nie obsługują lokalnych fontów. ; )
@Caly_na_bialo: one nie obsługują polskich fontów. Przyjrzyj się sprawie, bo ja nie widzę, ale jestem prawie pewien, że nazwą live jest nazwa szkoły, a osoby które współkorzystają z licencji mają nazwy lokalne.