@Cointreau: przypadek. Paczki teraz mają średni czas 20 paru dni. Te nadane średnio 26.08-19.09 to dopiero mają problem. Własnie założyłem dwa spory w paypal o ww paczki; A moja nadana 28-09 już 10-10 była u mnie;
@n_____S wiesz może czy jakbym zamowil teraz odkurzacz xiaomi z gearbesta i wzial priority line to czy nie zmienia mi formy wysylki? Ostatnio wszyscy narzekają i nie wiem czy brać.
@KLIFord: tak, w tych przypadkach bym przekształcił, ale od razu mówię, że nie robiłem nigdy sporu na PP, bo nie miałem takiej potrzeby. Może @cebula_online coś dopowie
@KLIFord: ta co zaginela w DPD, pokazesz status? i jakbys mogl pokazac tracking jakiejs ktora doszla normalnie. moze byc w formie tekstowej zamiast obrazka oczywiscie.
@blantek Moja, która nie dotarła nawet do UK na taki status: Status przesyłki: W drodze Kraj docelowy: Nieznany Kraj pochodzenia: Nieznany 2017-09-16 22:40 Southall, Twoja przesyłka jest w drodze ======================================
#gearbest #gearbestcwel
jaka data statusu southall?
ja wczoraj pisalem i tez po napisaniu ruszylo. mimo nas trzech wciaz trudno mi uwierzyc ze to efekt ticketu...
Te nadane średnio 26.08-19.09 to dopiero mają problem.
Własnie założyłem dwa spory w paypal o ww paczki;
A moja nadana 28-09 już 10-10 była u mnie;
@czarna_kulala:
Status przesyłki: W drodze
Kraj docelowy: Nieznany
Kraj pochodzenia: Nieznany
2017-09-16 22:40 Southall, Twoja przesyłka jest w drodze
======================================