Aktywne Wpisy
Ranger +750
No i w cholerę, zachód słońca o 16:30, zajebista zmiana! Piwniczaki świętują, bo można pospać dłużej i mieć większą depresję xD
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham z last.fm - Notowanie: 554 - 29 października 2023
♪┌|∵|┘
Doskonale wiecie co robić, ale dla przypomnienia ;)
1. Wejść tutaj: http://tapmusic.net/lastfm lub tutaj: http://www.nsfcd.com/lastfm lub https://lastcollage.io/,
2. Wpisać swoją nazwę użytkownika w serwisie last.fm.
3. Następnie wybrać "7 days", gdyż zestawienie będzie z
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham z last.fm - Notowanie: 554 - 29 października 2023
♪┌|∵|┘
Doskonale wiecie co robić, ale dla przypomnienia ;)
1. Wejść tutaj: http://tapmusic.net/lastfm lub tutaj: http://www.nsfcd.com/lastfm lub https://lastcollage.io/,
2. Wpisać swoją nazwę użytkownika w serwisie last.fm.
3. Następnie wybrać "7 days", gdyż zestawienie będzie z
Komentarz usunięty przez autora
Lub ugotowany ryż, podpieczony na patelni, do tego wbić jajko i dobrze wymieszać.
Zdaję sobie sprawę, że jajka fermowe są obleśne w smaku, ale może masz wiejskie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Przepis na dwie blachy cieniutkiej pizzy mojego autorstwa
- 0,5kg mąki
- szklanka letniej wody z rozpuszczonymi 30 gramami drożdzy świeżych (mogą być suche, patrz info na opakowaniu ale polecam dać 30% mniej)
- łyzeczka soli
- 3 łyżki oliwy (olej też styknie jak nie masz)
Mieszamy składniki, ugniatamy ciasto aż przestanie zostawać na łapkach.
Tutaj zbuntują się cierpliwi entuzjaści pizzy. Otóż
przepis stosuje od lat, jestem fanatykiem pizzy. jakbys mial pytania to pisz. mam nadzieje ze niczego nie zapomnialem w przepisie.
aha, co do konsystencji ciasta: jesli za bardzo sie lepi to dodaj maki. jesli mimo wyrabiania jest kruche dodaj wody. wszystko warto zrobic w garnku i dopiero w koncowej fazie ugniatac na blacie.
protip: latwiej dodac wode niz make, zatem zacznij od