Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +125
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1305
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
✔️ azjatka jako kapitan
✔️ homo międzyrasowe
❌ transseksualny bohater
❌ dzieci wychowywane bezpłciowo
❌ islam jako religia pokoju
❌ imigranci
Wszystko jeszcze przed nami.
#std #startrek #polityka
Ból tyłka o to, że statkiem kosmicznym nie dowodzi biały mężczyzna?
W latach 60tych równie irracjonalne i nachalne było pokazanie Murzynki i Azjaty jako oficerów na mostku zamiast odpowiednio sprzątaczki i tragarza.
Za pokazanie tego w oryginalnym Star Treku aktorom grożono śmiercią.
@Lavie: mhm 4 kobiety na mostku i dwóch facetów w tym jeden kosmita? W której to marynarce masz takie proporcje? Pomijając, że większość bohaterów, która się przewija przez ten serial to kobiety albo homo.
Jak masz taki ból tyłka o obsadę to albo serialu nie oglądaj albo posmaruj się maścią.
W Star Treku ważne było zawsze co innego. Poza samym eksplorowaniem filozoficznych kwestii związanych z kontaktem z obcymi cywilizacjami i podbojem kosmosu, tam się zawsze liczył optymistyczna wiara w przyszłość ludzkości. Że wszystko będzie OK i ludzkość w przyszłości będzie lepsza i szczęśliwsza. Miało to
@Lavie: no zdecyduj się.
Ponadto pisałem już wyżej. Problem nie jest w samym występowaniu takich bohaterów, ale proporcjach i wciskaniu tego na siłę w niemal każdej scenie.
@The_Orz: i pod tym względem STD też nie ma nic wspólnego z ST, bo dzieje się w
Potrafisz udowodnić, że nigdy w historii świata się nie zdarzyło by było więcej kobiet niż mężczyzn na
Zapomniałeś o:
✔️ międzyrasowa rodzina (biały z murzynkami)
Do tego to pierwsza rodzina jaką widzieliśmy w ST. Przypadek? Nie sądzę. Tak samo z pedalskim związkiem, pierwszy i jedyny związek jaki widzimy jest homoseksualny, powstaje więc pytanie, jakim cudem ludzie w ogóle przeżyli do XXIII w.
A to co piszesz jest zabawne patrząc na