@alejandra15: nie wiem, ja bym się chyba wpienił, gdyby mi ktoś powiedział, że jestem tylko workiem rozpłodowym i bez dziecka i faceta do niczego się nie nadaje
@alejandra15: A ty co? Dałaś się już zapłodnić czy też czujesz się pusta i niespełniona? Skoro to gówniak nadaje kobietom sens życia jak go nie masz to twoje życie nie ma sensu
@alejandra15: ten moment, gdy próbujesz krecic beke z feministek, a jednak udowadniasz, ze gdzies tam jednak te feministki mają rację. Ośmieszasz sie jak ostatnio ten pajac z tvp info, gang olsena antyfeministów xd
@alejandra15: nie, u ciebie nie po drodze z czytaniem. Odznaczasz sie głupotą nawet wsrod wykopowiczow (co swiadczy o zidioceniu ponad miare), a wytykasz innym jakies braki intelektualne. Jak nie rozumiesz sensu pytan i konsekwencji swoich wlasnych wypowiedzi to nie zabieraj glosu xD
@PomeranianBoo o matko ale bełkot :D nie potrafisz rzeczowo dyskutować, nie podałeś ani jednego argumentu za swoimi racjami, zatem nie ma sensu dalsza rozmowa z tobą. Miłego dnia i nie obrażaj się i nie denerwuj ( ͡°͜ʖ͡°)
ale nie neguję instynktu i marzeń o macierzyństwie
@alejandra15: one tez nie neguja. Zauwazaja po prostu, ze macierzynstwo ani bycie z meczyzna nie musza byc jedynym celem zycia kobiety, a jezeli ktoras nie tego wszystkiego nie czuje, jest rownie wartosciowym czlowiekiem jak te, ktore instynkt macierzynski posiadaja.
A Ty uwazasz, ze jesli kobieta nie ma dzieci i meza, to jest niepelnowartosciowa i gorsza? I ze to jest jedynym powodem, dla
Z nimi nie trzeba dyskutować a tylko pozwolić mówić, same się najlepiej orają.
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #feminizm #rozowepaski
"chłopa wam trzeba, boście wszystkie sfiksowały".
@alejandra15: A ty co? Dałaś się już zapłodnić czy też czujesz się pusta i niespełniona? Skoro to gówniak nadaje kobietom sens życia jak go nie masz to twoje życie nie ma sensu
Komentarz usunięty przez moderatora
Miłego dnia i nie obrażaj się i nie denerwuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alejandra15: one tez nie neguja.
Zauwazaja po prostu, ze macierzynstwo ani bycie z meczyzna nie musza byc jedynym celem zycia kobiety, a jezeli ktoras nie tego wszystkiego nie czuje, jest rownie wartosciowym czlowiekiem jak te, ktore instynkt macierzynski posiadaja.
A Ty uwazasz, ze jesli kobieta nie ma dzieci i meza, to jest niepelnowartosciowa i gorsza?
I ze to jest jedynym powodem, dla