Wpis z mikrobloga

No lepiej bułkę z serem niżeli KFC.

@KonserwatywnyThomas: Jeśli do bułki zjesz pomidorka to faktycznie może być lepiej. Natomiast zwykła "bułka+ser" nie ma przewagi nad jakimś kurakiem z KFC.

@Haxxor: Ostatnio jeszcze Chizzę wprowadzili. Słodki jeżu jaka zajebista w wersji peperoni :3
  • Odpowiedz
@tehftw: Nooo, chizza zajebista jak #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ta pepperoni zapachem przypomniała mi pierwszą pizzę którą zjadłam za guwniaka, więc nostagłam mocno i za to dodatkowy plus :D
  • Odpowiedz
@tehftw: Jeszcze nie jadłem chizzy, ale na pewno spróbuje. Problem tylko w tym, że więcej słyszę o niej złego niż dobrego. Jesteś chyba pierwszą osobą, która ją chwali. Na zdjęciach wygląda super. Widać muszę samemu spróbować.
  • Odpowiedz
@Haxxor: Hmm, no to dziwne, zawsze możliwe że to ja jestem dziwny :P

aczkolwiek trzeba brać poprawkę na to, że każda restauracja to inna restauracja. W warszafce jadłem chizzę z trzech Kurczakowni: w jednej była zajebista, a w drugiej świetna, a z trzeciej brałem z dowozem i przez to była tylko dobra.
  • Odpowiedz
@Haxxor: Zerknąłem do internetów, i ludzie faktycznie szkaluję chizzę. ALE! Ludzie szkalują jej wydanie w Wielkiej Brytanii(gdzie zamiast ciasta jest kurczak, i na to ser i sos). W Polszce mamy inną chizzę, która jest praktycznie "Qurrito na sterydach": więcej sera, przypraw, i lepszy sos, oprócz tego jest to wszystko zapakowane w dwie trochę mniejsze tortille zamiast jednej dużej.
  • Odpowiedz
W takim razie smacznego :)

@Haxxor: Sam masz miesiąc stażu, więc zmykaj na orbitę do naszego ukochanego kosmonauty xD Also miałem konto od kilku lat, z tym, że zapomniałem do niego passów ;_;
  • Odpowiedz