Wpis z mikrobloga

• 0
@wezsepigulke to jest 10zl na godzinę. Status studenta wraca mi za kilka dnia to będzie 300zl więcej. Coś za coś. Słabo za tą kasę coś sobie kupić ale nauczyłem się mnóstwo, a już trochę pracowałem w życiu. Dodatkowo bardzo wzrosła moja wartość na rynku pracodawców. Już na samym LinkedIn podglądaj mnie banki szwajcarskie i na 10wyslanych cv dostaje telefon od wszystkich rekruterow :p
  • Odpowiedz
  • 0
@wezsepigulke Mirku jestem bardzo młody dopiero łapie doświadczenie. Mi się tu podoba. Typowe korpo. A co robisz? Uczę się dodatkowo pisania stron i na to też nie trzeba wyksstalcenia żadnego a hajs duży ale to moje takie hobby
  • Odpowiedz
  • 0
@wezsepigulke a ja nie wyobrażam sobie jeździć tirami :) mam kilku kumpli w tym zawodzie i widzę jakiego świra maja od tej roboty i wieczne narzekanie że nie mają nawet czasu nic rozkręcić z dziewczyną bo wiecznie są w drodze. Do kasy która ty zarabiasz czyli jakieś 5-7tys bo pewnie jesteś międzynarodowym kierowca dojdę w niecałe 3lata. O to się akurat nie martwię. :)
  • Odpowiedz
@OzaweNakashi 7 z przodu to masz u Polaka na start. Po zdobyciu doswiadczenia i zatrudnieniu sie u Szkopa lub Skandynawa spokojnie masz 13-15K PLN a robota dokładnie ta sama. Za 1500, baa, za 3000PLN to kierowcy na smieciarke nawet nie znajdziesz w wiekszym miescie, nie mowiac o Warszawie. Poprostu dziwie sie ze ktos wykonuje jakakolwiek prace za 1500zl. Przeciez za to nie da sie utrzymac. Zakladajac ze nie jesteś uzalezniony od zadnych
  • Odpowiedz