Aktywne Wpisy
koala667 +224
demakijaz +8
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Stękanie modlącego się o. Króla dobiegało zza rzędu radiowych monitorów. Tadeusz automatycznie podłożył ociekające potem dźwięki pod obraz swojego Maybacha. Intuicja podpowiadała mu, że lekko biedniejszy kolega z pracy przebiera palcami po najkrótszej części ciała oglądając zdjęcia poselskiej połowicy na fejsbuku. Nie mylił się. Czuł jednak dziwaczną dumę połączoną z rozbawieniem, które przyniosła mu owa wizja.
,,Puk puk".
Pierwsza myśl - posłanka Beata. Dewotka, która zrobiła wszystko za status reportera w telewizji Trwam...
#pastaoserwerowni #bedziebanczyniebedzie #wykop #radiomaryja #torun