Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak #rozowepaski widzą niebieskiego, który miał jednarazowe dziewczyny i w dodatku jest bi?
Nie raz słyszałem pytanie przed seksem typu "Ale wolisz dziewczyny?" albo koleżanki dziwnie reagujące gdy się dowiedzią, że jestem bi. Takie "Ale jak to?" "Co to?"
Taki strach jakby, nie zrozumienie tego.Jak by to wyglądało, gdybym chciał być z #rozowypasek ? Mam szanse czy za bardzo by się bała/ nie była zrozumieć tego i strach przed zdradą z obojgą płci? Jak to wygląda?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 27
PonadgabarytowaEskimoska: > A co w tym niby dziwnego xD ? Zresztą przecież jej chodzi o seksy a nie o trzymanie się za ręce więc już tak sobie nie dopisuj.

@Asterling: nic, bo zachowujemy sie jak zwierzęta. lubimy tylko zeby k + m okazywali sobie uczucia. lubimy aby tylko ładni ludzie to robili, a nie brzydcy. i tak w kolko. a potem tyle tragedii bo piętnowane są osoby za to kim
PonuraBabcia: Ja byłam w związku z facetem, który akurat był bi i było normalnie. Ale zawsze sprawdzam, czy to orientacja czy zboczenie. Bo jest różnica jeśli ktoś potrafi wyobrazić sobie być w związku z osobą tej samej płci a zniżaniem tego tylko do poziomu seksualności. Nie wiem czy jakakolwiek dziewczyna chciała by być z facetem, którzy afiszuje się z tym np. ocenia mężczyzn albo mówi jak to lubi w d.... Albo
@AnonimoweMirkoWyznania no coz możesz zmuszać do tolerancji, ale nie musisz do braku odczuwania obrzydzenia w relacji potencjalnego związku, jeśli ktoś taki czuje. Tak samo do rozwiazlego trybu życia, o czym też jest mowa. Są osoby, które nie wyobrażają sobie z kims takim byc i już. Tak samo nie mogłabym byc w związku z palaczem. Moje prawo, bo dotyczy mojego życia, mojego zwiazku a nie obcych ludzi i widoku pary homo czy biseksualnej