Aktywne Wpisy
Tumurochir +346
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
MlCHAU +407
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani
Jak #rozowepaski widzą niebieskiego, który miał jednarazowe dziewczyny i w dodatku jest bi?
Nie raz słyszałem pytanie przed seksem typu "Ale wolisz dziewczyny?" albo koleżanki dziwnie reagujące gdy się dowiedzią, że jestem bi. Takie "Ale jak to?" "Co to?"
Taki strach jakby, nie zrozumienie tego.Jak by to wyglądało, gdybym chciał być z #rozowypasek ? Mam szanse czy za bardzo by się bała/ nie była zrozumieć tego i strach przed zdradą z obojgą płci? Jak to wygląda?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@Helsantonio_Montes: dziwka się sprzedaje za pieniądze. doucz się, bo używasz definicji których nie znasz
Zaakceptował: Zkropkao_Na}
@taktoto: dlaczego?
Zaakceptował: Asterling}
@taktoto: brzydziło ale co? facet że chodził za rękę z drugim? :D
jak widac okazywac sobie uczucia moze tylko jedna plec do drugiej. a juz dzieci, starcy, ta sama plec... oj oj
Zaakceptował: Asterling}
@AnonimoweMirkoWyznania: A co w tym niby dziwnego xD ? Zresztą przecież jej chodzi o seksy a nie o trzymanie się za ręce więc już tak sobie nie dopisuj.
@Asterling: nic, bo zachowujemy sie jak zwierzęta. lubimy tylko zeby k + m okazywali sobie uczucia. lubimy aby tylko ładni ludzie to robili, a nie brzydcy. i tak w kolko. a potem tyle tragedii bo piętnowane są osoby za to kim
@AnonimoweMirkoWyznania: Z takim podejściem to tak samo jakbyś trafił na prostytutkę to też byś nie miał prawa nic narzekać bo przecież jak odrzucisz za to piętnowanie i w ogóle.
Komentarz usunięty przez autora
@Asterling: Kolejny raz, co ma dziwkarstwo i prostytucja do bycia bi?
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@Asterling: do tego co ma prostytucja też do wyglądu i tego kim sie urodzili? prostytuką się rodzisz?
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie musi, tylko sama chcesz by taki ci sie wydawał. Definicji meskosci to jest milion i kazda kobieta ma inną... a jak lubi w dupę to pół-gej, czy gej to juz nie jest ktos męski? Zabawne, ciekaw jestem dlaczego
Zaakceptował: sokytsinolop}
@taktoto: Co to za pierdzielenie że osoba bi jest rozwiązła z automatu?
@AnonimoweMirkoWyznania: nie badz zabawna, kobiety zawsze są niepewne, nawet jak są ze 100% hetero i zawsze pytają a koffasz mnie? a jestem najwazniejsza? i wszedzie węszą zdrady. wlasnie dlatego niektorzy stają się bi, bo nie da sie takich krzywych akcji wytryzmac
"widzą niebieskiego, który miał jednarazowe dziewczyny i w dodatku jest bi?"