Aktywne Wpisy
cnka +110
Dobra, tez kiedys przez to przechodziłem więc pomogę.
Plusujcie i priv to kilku osobom pomogę, tu macie dowód, że jestem w posiadaniu.
#matura #matura2024
Plusujcie i priv to kilku osobom pomogę, tu macie dowód, że jestem w posiadaniu.
#matura #matura2024
Lolenson1888 +22
Pogoń Szczecin na rozpoczęcie meczu i po każdej bramce ma syrenę_portową.wav
A pozostałe kluby Ekstraklasy jakie powinny mieć analogiczne dźwięki waszym zdaniem?
Puszcza zdecydowanie ryk żubra (。◕‿‿◕。)
#mecz #ekstraklasa
A pozostałe kluby Ekstraklasy jakie powinny mieć analogiczne dźwięki waszym zdaniem?
Puszcza zdecydowanie ryk żubra (。◕‿‿◕。)
#mecz #ekstraklasa
Pełna treść maila:
"Zespół Oculus stwierdził, że Twoje hasło do usługi Oculus może pokrywać się z hasłem otrzymanym z innej witryny.
Nie posiadamy dowodów, aby doszło do naruszenia zabezpieczeń Twojego konta lub nieprawidłowego wykorzystania Twoich danych, jednak ze względów bezpieczeństwa unieważniliśmy aktualne hasło i prosimy o wybranie nowego, unikatowego hasła do konta.
Aby utworzyć nowe hasło, postępuj zgodnie z tymi instrukcjami (secure.oculus.com/forgot-password/).
Aby uniknąć tego problemu w przyszłości, skorzystaj z poniższych wskazówek dotyczących zabezpieczania haseł w Internecie:
Nie używaj swojego starego hasła i nie posługuj się hasłem do usługi Oculus w innych miejscach.
Nigdy nie udostępniaj innym swojego hasła. Powinna to być informacja, którą znasz tylko Ty.
Hasło nie powinno zawierać Twojego imienia ani popularnych słów. Powinno być trudne do zgadnięcia.
W przypadku pytań prosimy o kontakt.
— Zespół Oculus"
#oculus #daneosobowe #prawo
@nofink to że szpieguja to nic nowego, ale żeby się perfidnie przyznawać, że znają moje hasła nie tylko z ich strony to już trochę przeginka...
Paweł, ja tłumaczę o co chodzi, bo znam sprawę.